lifestyle

Πήρα πολλή κορτιζόνη και πρήστηκα, μου έγραφαν «πάχυνες, τι έκανες στο πρόσωπό σου;»

«Υπέγραψα και δεν νοσηλεύτηκα με δική μου ευθύνη», λέει ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Χρήστος Μενιδιάτης ήταν σήμερα καλεσμένοι στο πλατό της εκπομπής Happy Day. Οι δύο τραγουδιστές, που φέτος συνεργάζονται στο ίδιο νυχτερινό κέντρο και ετοιμάζονται για την καλοκαιρινή τους περιοδεία, μίλησαν στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Πέρασα πνευμονία. Μου ζητούσαν από το νοσοκομείο να νοσηλευτώ για δύο εβδομάδες. Αυτό σήμαινε ότι θα έπρεπε να κλείσει το μαγαζί και στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη», περιγράφει ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Υπέγραψα χαρτί ότι θα κάνω θεραπεία στο σπίτι, γιατί δεν με άφηναν να φύγω. Ακόμη και τώρα που μιλάμε έχω βήχα», αποκαλύπτει ο τραγουδιστής στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Πήρα πολλή κορτιζόνη και πρήστηκα λίγο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο τι λέμε στους άλλους. Πήρα κορτιζόνη 3μιση μήνες και είναι λογικό που πρήστηκα.

Έπαιρνα σχόλια «πάχυνες», «πρήστηκες», «τι έκανες στο πρόσωπό σου;». Δεν είναι αυτό το θέμα αλλά γιατί να πεις το κακό στον άλλο; Πρέπει να μου το πεις εσύ; Εγώ δεν ξέρω; Είμαι βλάκας;», επισημαίνει ο Γιώργος Τσαλίκης στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Δεν πρέπει να το στηλιτεύουμε αυτό; Εγώ έχω δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου και μπορώ να το αντιπαρέλθω αυτό. Όταν πεις κάτι τέτοιο σε ένα παιδί, μπορεί να το κουβαλάει για όλη του τη ζωή.

Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να μην στεναχωρούμε τον άλλο», καταλήγει ο Γιώργος Τσαλίκης για το περιστατικό που τον ενόχλησε.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button