lifestyle

Ποιος είναι ο καλλιτέχνης ZAF που τραγούδησε on stage με τον Chris Martin των Coldplay

Τις εντυπώσεις έκλεψε χτες (09.06.2024) ο ειδικός καλεσμένος των Coldplay, ZAF, που ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε πλάι με τον Chris Martin.

Ο Γιάννης Ζαφειρίου, γνωστός με το καλλιτεχνικό όνομα «ZAF», είναι 25 ετών και σύμφωνα με τον ίδιο η μουσική είναι η ζωή του, ήδη από την παιδική του ηλικία. Από μικρός αντιλαμβανόταν και δημιουργούσε μελωδίες από το πουθενά, ενώ στην εφηβεία έκανε τα πρώτα του βήματα στη μουσική. Ο νεαρός τραγουδιστής είχε μία μοναδική ευκαιρία και τραγούδησε μπροστά σε 60.000 sto OAKA, μετά από πρόσκληση των Coldplay.

Στα 17 του, άρχισε να αποκτά δημοσιότητα, αφού πήρε μέρος στην εκπομπή «The Voice Greece» το 2016.

O ZAF έκανε το ντεμπούτο του τον Μάιο του 2023 με το τραγούδι «Πες», το οποίο είναι σε μουσική και στίχους του ίδιου, ενώ την παραγωγή ανέλαβε η Solid Grace Music.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Z A F ???? (@zaf.music_)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Z A F ???? (@zaf.music_)

Ο νεαρός καλλιτέχνης γνώρισε επιτυχία μετά την συνεργασία του με τον Chris Karr, ενώ για το όνομά του έχει αποκαλύψει ότι ο «ZAF», είναι μία φανταστική οντότητα που εμπνέεται από την τέχνη και την δημιουργία, ένα alter ego του Γιάννη που μπορεί να καταφέρει τα απίθανα.

Και τα κατάφερε. Ο Γιάννης Ζαφειρλιου έζησε το βράδυ της Κυριακής το απόλυτο όνειρο, αφού ανέβηκε στη σκηνή του ΟΑΚΑ και είπε το τραγούδι του με τον Chris Martin να παίζει τη μελωδία στο πιάνο.

Τα μέλη του συγκροτήματος, επίσης, του έδωσαν τα αυτόγραφά τους, γράφοντάς του μία αφιέρωση σαν «ευχαριστώ» για την συμμετοχή του.

«Αγαπητέ ZAF, σε ευχαριστούμε που έπαιξες στο αποψινό σόου μαζί μας, Με αγάπη, Coldplay», του έγραψαν.

Πέρσι το καλοκαίρι, ο ZAF, συμμετείχε με τις ΜΕΛΙSSΕS στην καλοκαιρινή τους περιοδεία, κάνοντας συναυλίες σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε χτες σε Instagram story, κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο του EP με τίτλο «True Love Story Part1».

«Πιστεύω πως η μεγαλύτερη δυσκολία για έναν νέο καλλιτέχνη είναι ότι καλείται να αποδείξει ότι αξίζει μια θέση στον καλλιτεχνικό χώρο.

Μέχρι να το καταφέρει αυτό με κάποιον τρόπο, όλες οι πόρτες θα είναι κλειστές. Για να αποδείξεις όμως στους άλλους τι είσαι πρέπει πρώτα να το έχεις αποδείξει στον εαυτό σου. Αυτό έρχεται μετά από μια τεράστια διαδικασία, κατά την οποία πρέπει να βρεις ποιος πραγματικά είσαι», είχε αναφέρει σε συνέντευξή του.

Ο νεαρός τραγουδιστής συνεργάζεται με την δισκογραφική εταιρία του Γιώργου Αρσενάκου, Panik Records, στην οποία βρίσκονται και άλλα μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσική όπως η Ελένη Φουρέιρα και ο Αντώνης Ρέμος.

Πριν 3 μέρες ο ZAF κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Χρόνος», το οποίο ήδη σημειώνει επιτυχία.

To άρθρο Ποιος είναι ο καλλιτέχνης ZAF που τραγούδησε on stage με τον Chris Martin των Coldplay δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button