Πολιτική

Ποιοι συμμετέχουν στο Ίδρυμα του Αλέξη Τσίπρα – Τι λέει το καταστατικό

Κατατέθηκε στο ΓΕΜΗ η επωνυμία και το καταστατικό του Ιδρύματος του πρώην πρωθυπουργού και πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα με αριθμό 173633601000 κατατέθηκε στο ΓΕΜΗ η επωνυμία και το καταστατικό του Ιδρύματος του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος με αυτό το εγχείρημα θα επιχειρήσει το το προσωπικό του rebranding. Στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που δημιουργήθηκε, συμμετέχουν, εκτός από πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, δυο στενοί του συνεργάτες.

Ο διευθυντής του γραφείου του και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου, ο οποίος θα είναι κατά το νόμο ο διαχειριστής του Ιδρύματος και η γενική γραμματέας του Μεγάρου Μαξίμου επί πρωθυπουργίας του, η Γιάννα Πεππέ.

Το γραφείο Τύπου του Ιδρύματος Τσίπρα αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Ανδρέας Μπούσιος και είναι και ο διευθυντής του γραφείο του τύπου του πρώην πρωθυπουργού.

Επίσης αναμένεται να δραστηριοποιηθούν στο Ίδρυμα Αλέξη Τσίπρα, αρκετοί από τους στενούς του συνεργάτες όπως οι Βαγγέλης Καλπαδάκης, Κώστας Γαβρόγλου, Γιώργος Χουλιαράκης και Πόπη Τσαπανίδου.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό το Ίδρυμα Τσίπρα έχει προγραμματίσει το πρώτο Διεθνές Συνέδριο στις 17 και 18 Ιουνίου με συνεργασία με το Ίδρυμα του πρώην πρωθυπουργού της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ. 

Ο λογαριασμός Georghy Zhukov στο twitter δημοσίευσε το καταστατικό του Ιδρύματος

To άρθρο Ποιοι συμμετέχουν στο Ίδρυμα του Αλέξη Τσίπρα – Τι λέει το καταστατικό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button