lifestyle

Χρήστος Σπανός: «Στην αρχή έφαγα απόρριψη, χυλόπιτα από τη σύζυγό μου»

Πτυχές από τη ζωή του αποκάλυψε ο ηθοποιός Χρήστος Σπανός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πάμε Δανάη».

Ο γνωστός ηθοποιός Χρήστος Σπανός, μιλώντας σήμερα (30.04.2024) στην κάμερα της εκπομπής του Mega, αναφέρθηκε στη γνωριμία με την σύζυγό του και τον έρωτα.

«Τώρα που μπήκε η άνοιξη είμαι πολύ καλά. Είμαι πολύ κάλος φίλος, πολύ συνεπής και δουλευταράς. Σαν παιδί ήμουν συνεσταλμένος και ζωηρός. Είχα καεί, μπουσούλησα και πάτησα τα χέρια μου στο φούρνο. Έχω αρχίσει να έχω φοβίες από τότε που γεννήθηκε η κόρη μου, θέλω να είμαι καλά για να μπορώ να τη μεγαλώσω. Ο έρωτας είναι δύναμη άλλα και φοβία, όταν είσαι ερωτευμένος φοβάσαι μη χάσεις τον άλλο. Όταν είσαι ερωτευμένος τίποτα δεν σε σταματάει», είπε αρχικά ο Χρήστος Σπανός.

Και συμπλήρωσε: «Όταν γνώρισα τη σύζυγο μου, της έγραφα ραβασάκια, άλλα έφαγα χυλοπίτα στην αρχή. Μου είπε “ωραία τα ραβασάκια άλλα δεν είμαι σε φάση”, εγώ δεν έκανα πίσω, της είπα να πάμε για φαγητό. Είχα απορρίψει το σενάριο της οικογένειας, έβλεπα παιδιά κι έλεγα ότι εγώ δεν είμαι για παιδιά. Είναι ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου που σε εμπνέει, η δύναμη του έρωτα είναι πολύ μεγάλη. Ήμουν μέσα στη γέννηση της κόρης μου, δεν το διαπραγματευόμουν. Ζεις το μεγαλείο της φύσης, είμαστε τίποτα μπροστά στις γυναίκες. Όταν ήμουν πιο μικρός ήθελα να γίνω δικηγόρος. Όταν είπα στους γονείς μου ότι θα γίνω ηθοποιός δεν τους άρεσε».

Μεταξύ άλλων ο Χρήστος Σπανός μίλησε για την υποκριτική και τις συνεργασίες του.

«Στο επάγγελμα μου δεν μου αρέσει όταν ο άλλος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη θέση του, δεν υπάρχει αξιοκρατία. Έχω φίλους συνάδελφους άλλα δεν πιστεύω στους πολλούς φίλους. Έχω φάει απογοήτευση από φίλιες στις χάρες, όχι στα δυσάρεστα. Συνεργάζομαι με την κόρη μου. Στην αρχή ήταν περίεργο, είμαστε δυο πολύ εκρηκτικοί χαρακτήρες, τσακωνόμαστε για «ψηλούπήδημα. Όταν η κόρη μου μου είπε ότι θέλει να τραγουδήσει στην Αεροπαγίτου, τρόμαξα», αποκάλυψε.

Με ποιόν τον μπερδεύουν;

«Έχουν έρθει και μου έχουν δώσει συγχαρητήρια ως “Πάνος Βλάχος”, άλλα εγώ δεν καταλαβαίνω την ομοιότητα. Λέω συνεχεία στην κόρη μου ποσό την αγαπώ και τη στηρίζω, άλλα είμαι αυστηρός. Ο πάππους μου ήταν πολύ κλειστός σα χαρακτήρας, μου είχε αδυναμία άλλα έκανε πράγματα που έμενα με έλιωναν», προσέθεσε κλείνοντας.

To άρθρο Χρήστος Σπανός: «Στην αρχή έφαγα απόρριψη, χυλόπιτα από τη σύζυγό μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button