lifestyle

Περάσαμε σοβαρή κρίση με τον Θανάση Τσαλταμπάση

“Ο Θανάσης δεν την έβλεπε την κρίση, πιο πολύ εγώ την είδα” εξομολογήθηκε η Αγοραστή Αρβανίτη.

Μαζί με τον αγαπημένο της σύντροφο, Θανάση Τσαλταμπάση βρέθηκε η Αγοραστή Αρβανίτη στο νέο επεισόδιο για τις “Μαμα-δες” στην ΕΡΤ και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις πιο δύσκολες στιγμές που βίωσαν στο παρελθόν στη μεταξύ τους σχέση.

“Ναι, έχουμε περάσει και περιόδους κρίσης και έχουμε περάσει και σοβαρή κρίση. Δηλαδή μπορώ να πω… πολύ σοβαρή. Αλλά αυτό είχε να κάνει με τις μεταξύ μας ισορροπίες, εμείς έπρεπε να ισορροπήσουμε το μυαλό μας, τη δουλειά, τη ζωή μας”.

“Δεν είχε να κάνει με ζήλιες δηλαδή, αυτό θέλω να πω και γι’ αυτό τώρα επεμβαίνω. Δεν είναι δηλαδή ότι κάποιος ζήλεψε ή κάτι έγινε, απλά μεταξύ μας είχαμε χαθεί κάπου” εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά η νεαρή ηθοποιός στη συνάδελφο της, Τζένη Θεωνά.

“Για να πω την αλήθεια ο Θανάσης δεν την έβλεπε την κρίση. Δηλαδή εγώ πιο πολύ την είδα και είπα “πρέπει κάτι να κάνω γιατί ή θα μας βγει σε καλό ή θα μας βγει σε κακό”.

Έπρεπε όμως κάτι να γίνει. Είμαι πολύ υπέρ του να αντιμετωπίζεις τα πράγματα, ακόμα και με κόστος, εμάς μας βγήκε σε πάρα πολύ καλό.

Περάσαμε πολύ δύσκολα” πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Αγοραστή Αρβανίτη στην ΕΡΤ.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button