lifestyle

Παύλος Γερουλάνος: Δεν έχω περάσει τα πέντε στάδια του πένθους για την μητέρα και την αδελφή μου

“Ίσως, υποσυνείδητα, τη μεγαλύτερη επιρροή πάνω μου την είχε η γιαγιά μου” δηλώνει ο Παύλος Γερουλάνος.

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Παύλος Γερουλάνος, μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη και τα Παραπολιτικά, όπου και αναφέρθηκε στη δύσκολη διαχείριση στην απώλεια της μητέρας του εννέα μήνες μετά από αυτήν της αδελφής του.

Πέθανε η μητέρα σας εννέα μήνες μετά την αδελφή σας. Ποια είναι τα συναισθήματά σας;

Δεν έχω περάσει τα πέντε στάδια του πένθους, αν αυτό με ρωτάτε.

Πώς είναι να μεγαλώνει κάποιος με μια τόσο δυναμική προσωπικότητα όπως ήταν η μητέρα σας;

Δυναμικές προσωπικότητες είναι όλες οι γυναίκες της ζωής μου. Εκτός από τη μητέρα μου, έχω τρεις αδελφές, δύο κόρες και βέβαια τη γυναίκα μου, τη Λάρα. Ίσως, υποσυνείδητα, τη μεγαλύτερη επιρροή πάνω μου την είχε η γιαγιά μου, που ήταν πολύ μπροστά από την εποχή της. Σε κάθε περίπτωση, όλες έχουν γίνει τόσο αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου, που δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα μπορούσε να μεγαλώσει κανείς αλλιώς.

Η δύναμη που εισπράττεις από γυναίκες που μάχονται με τα προβλήματα της καθημερινότητας, τις προκλήσεις μιας δημιουργικής καριέρας, την ανατροφή παιδιών και τον έμφυτο κοινωνικό ρατσισμό απέναντι στη γυναίκα σε κάνει να μαθαίνεις ότι δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείς να πετύχεις, αν βαλθείς να το κάνεις.

To άρθρο Παύλος Γερουλάνος: Δεν έχω περάσει τα πέντε στάδια του πένθους για την μητέρα και την αδελφή μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button