Αθλητικά

Παραμένει στους «στόχους» για τη μεσαία γραμμή ο Γιάκομπ Κρίστενσεν


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2023, 18:44

Στον Παναθηναϊκό έχουν ανεβάσει πλέον ρυθμούς στις μεταγραφικές αναζητήσεις τους, προκειμένου να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες της ομάδας πριν απ’ την αναχώρησή της για την Αυστρία (25/6) και το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της.

Εκτός απ’ την περίπτωση του Όντρεϊ Λινγκρ, για τον οποίο οι «πράσινοι» είναι σε ανοικτή διαπραγμάτευση με τη Σλάβια Πράγας εδώ και λίγες ημέρες, σε πρώτο πλάνο έχουν έρθει κι άλλες περιπτώσεις υποψηφίων στόχων για την άμυνα (στόπερ, δεξιός μπακ με προοπτική να πάρει φανέλα βασικού) και τη μεσαία γραμμή (αντικαταστάτης του Κουρμπέλη και πιθανότατα και «8άρι»).

Στα χαφ, ο Παναθηναϊκός «τσεκάρει» με προσοχή πολλές περιπτώσεις μέσων, έχοντας διατηρήσει στα «ραντάρ» του έναν ποδοσφαιριστή τον οποίο προσπάθησε πολύ να αποκτήσει (και) τον περασμένο Σεπτέμβριο: Τον Γιάκομπ Κρίστενσεν της Νόρτζελαντ. Ο 22χρονος κεντρικός μέσος μένει πλέον ελεύθερος απ’ τους δευτεραθλητές Δανίας, οι οποίοι τον αποχαιρέτισαν μαζί με άλλους τέσσερις παίκτες σε ανακοίνωσή τους πριν απ’ τον χθεσινό (4/6) αγώνα με τη Βίμποργκ, για τα playoffs (0-0).

Τον περασμένο Σεπτέμβριο οι «πράσινοι» με τη σύμφωνη γνώμη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, πρόσφεραν έως και 2,2 εκατ. ευρώ στη Νόρτζελαντ, όμως η διοίκηση του δανέζικου κλαμπ επέλεξε να απορρίψει τότε τις προτάσεις, διότι δεν μπορούσε να βρει εγκαίρως αντικαταστάτη του και δεν ήθελε να αποδυναμωθεί στην προσπάθειά της να διεκδικήσει τον τίτλο της δανέζικης Superliga.

Στο τέλος Ιουνίου ο Κρίστενσεν -που μπορεί να αγωνιστεί τόσο το “6” όσο και το “8”- μένει πλέον ελεύθερος και ήδη ο εκπρόσωπός του είναι σε συζητήσεις με ενδιαφερόμενες ομάδες. Την ίδια ώρα οι πληροφορίες απ’ τη Δανία αναφέρουν πως η περίπτωσή του εξακολουθεί να απασχολεί σοβαρά τον Παναθηναϊκό.

Φέτος ο Κρίστενσεν μέτρησε 37 συμμετοχές, με 1 γκολ και 7 ασίστ με τη φανέλα της Νόρτζελαντ, της άμεσης ανταγωνίστριας της Κοπεγχάγης του Ζέκα, έχοντας συμπληρώσει μία γεμάτη πενταετία στην πρώτη ομάδα (158 επίσημα παιχνίδια, 2 γκολ, 13 ασίστ).

Πέρα απ’ τον Δανό μέσο, στο «τριφύλλι» εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις κεντρικών μέσων, κυρίως απ’ την ευρωπαϊκή αγορά οι οποίοι θα μπορούν να υπηρετήσουν το «6-8».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2023, 18:49

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button