Αθλητικά

ΠΑΟΚ: Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ τραγούδησε on air Τριαντάφυλλο στους πανηγυρισμούς για το πρωτάθλημα

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ έδωσε το δικό του τόνο στους πανηγυρισμούς του ΠΑΟΚ, για την κατάκτηση του τέταρτου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, τραγουδώντας on air, Τριαντάφυλλο.

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το φετινό τίτλο του πρωταθλητή στη Super League, φεύγοντας με τη μεγάλη νίκη από την έδρα του Άρη (1-2). Η φιέστα στήθηκε στην Τούμπα και στο Λευκό Πύργο, με τον Κίριλ Ντεσπόντοφ να ξεχωρίζει με την παρουσία του.

Ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ ήταν από τους πρωταγωνιστές της φοβερή πορείας του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός μιλώντας σε ζωντανή μετάδοση στην κάμερα του OPEN τραγούδησε Τριαντάφυλλο και το «σε παίρνω για να σου πω πω πω, πόσο πολύ σ’ αγαπώ».

Ένα τραγούδι που ακούστηκε και από τα μεγάφωνα της Τούμπας όταν πήγε να πάρει το μετάλλιό του με τον κόσμο να το τραγουδά και αυτός.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κίριλ Ντεσπόντοφ έχει δείξει τη… συμπάθειά του προς τον τριαντάφυλλο. Αυτό ήταν και το τραγούδι με το οποίο είχε «συστηθεί» στους συμπαίκτες του, κατά την προετοιμασία της ομάδας.

To άρθρο ΠΑΟΚ: Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ τραγούδησε on air Τριαντάφυλλο στους πανηγυρισμούς για το πρωτάθλημα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button