lifestyle

Παντρεύεται μετά από τρεις αναβολές η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα

Η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα, αρραβωνιάστηκε με τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον Αμερικανό δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ, το 2018. Ωστόσο θα συμπληρωθούν 6 ολόκληρα χρόνια μέχρι το ζευγάρι να καταφέρει τελικά να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το πρώτο και δυστυχώς όχι τελευταίο εμπόδιο ήταν ο κορονοϊός. Αρχικά, η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα ήταν να παντρευτεί τον αγαπημένο της στις Σπέτσες, το 2020. Τους πρόλαβε η πανδημία όμως και ο γάμος αναβλήθηκε για τον επόμενο χρόνο. Ωστόσο ο κορονοϊός ήταν ακόμα εκεί, κι έτσι γάμος δεν έγινε ούτε την επόμενη χρονιά.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Princess Theodora (@tgreece)

Δυστυχώς η τρίτη αναβολή ήρθε λόγω του θανάτου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου το 2023.

Κάπως έτσι φτάσαμε στο 2024, με το ζευγάρι να ετοιμάζεται επιτέλους να παντρευτεί και τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο πολυαναμενόμενος γάμος θα γίνει στις 28 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

Το θέμα έχει γραφτεί και σε διεθνή ΜΜΕ, καθώς η Θεοδώρα, εκτός από γαλαζοαίματη είναι και ηθοποιός στην Αμερική και μάλιστα έχει παίξει στη θρυλική «Τόλμη και γοητεία».

To άρθρο Παντρεύεται μετά από τρεις αναβολές η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button