Πολιτική

Πανικόβλητη κυβέρνηση «βλέπουν» στον ΣΥΡΙΖΑ – Ο Κασσελάκης πυκνώνει τα πυρά σε Μητσοτάκη

Στον πανικό που επικρατεί στην κυβέρνηση αποδίδουν στον ΣΥΡΙΖΑ τις διαρκείς καθημερινές επιθέσεις εναντίον του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όπως υποστηρίζουν οι συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη, οι περισσότερες δημοσκοπήσεις για τις Ευρωεκλογές δείχνουν ότι δεν έχει «κλειδώσει» ο στόχος του 33% που έχει βάλει ο πρωθυπουργός.

Οι ίδιοι άνθρωποι υποστηρίζουν ωστόσο ότι στην τελική ευθεία για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει τάση ανόδου, ενώ υπερτερεί συντριπτικά στις νέες ηλικίες, καθώς και στη μεγάλη δεξαμενή των πολιτών που είχαν απογοητευτεί από την πολιτική. Οι διαπιστώσεις αυτές δικαιώνουν- όπως εκτιμάται- τη στρατηγική του για την όσο πιο ευρεία απεύθυνση του Στέφανου Κασσελάκη σε όλα τα «κοινά» που αποτελούν τις συνιστώσες του ευρύτερου προοδευτικού χώρου.

«Τόσο μένος και τόση κινδυνολογία, δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά στη Ν.Δ. και κάτι πάει πολύ καλά στον ΣΥΡΙΖΑ», σχολίαζαν χαρακτηριστικά κύκλοι της Κουμουνδούρου.

Μέσα σε αυτό το κλίμα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κορύφωσε χθες σε συνέντευξη του την αντεπίθεσή του εναντίον της κυβέρνησης όταν σε συνέντευξη του στην κρατική τηλεόραση χρησιμοποίησε μία ιδιαίτερα αιχμή φράση εναντίον του πρωθυπουργού λέγοντας ότι «το βαθύ κράτος της χώρας είναι η οικογένεια Μητσοτάκη».

Ο Κασσελάκης περνά στην αντεπίθεση για Μητσοτάκη

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στοχοποίησε τον πρόεδρο της κυβέρνησης για όλα τα θέματα, από το θέμα των Τεμπών μέχρι την στάση του στο Παλαιστινιακό και από τους χειρισμούς στο Μακεδονικό μέχρι τα «ψέματα», όπως είπε που χρησιμοποιεί για να πλήξει τον ΣΥΡΙΖΑ, ειδικά σε ό,τι αφορά το οικονομικό του πρόγραμμα.

«Μιλάει ο πρωθυπουργός για βαθύ σύστημα και βαθύ κράτος; Ποιο είναι το βαθύ κράτος σε αυτή την χώρα, εάν δεν είναι η οικογένεια Μητσοτάκη;», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, σχολιάζοντας τη θέση του πρωθυπουργού ότι το «το βαθύ κράτος αντιτίθεται στις μεταρρυθμίσεις».

Στην Κουμουνδούρου έχουν αποφασίσει να ανεβάσουν τους τόνους σε όλα τα μέτωπα, προτάσσοντας ταυτοχρόνως την εναλλακτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η αντιμετώπιση της ακρίβειας με κοστολογημένο πρόγραμμα υπέρ της κοινωνίας, η ενίσχυση των μικρομεσαίων, η διαρκής μάχη της αλήθειας για τη συγκάλυψη των Τεμπών, η σύγκρουση με τα ολιγοπώλια στην ενέργεια και τις τράπεζες, η αναχαίτιση της «νομιμοποιημένης» κρατικής διαφθοράς και η υπεράσπιση του κράτους Δικαίου, είναι οι βασικοί πυλώνες με την συνισταμένη τους να εδράζεται στην πρόσκληση – πρόκληση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για πάταξη της αλαζονείας από την πλευρά της κυβέρνησης.

Στο πλαίσιο αυτό ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του καλεί τους πολίτες να σπάσουν στις 9 Ιουνίου αυτή την αλαζονεία. «Οι πολιτικοί πρέπει να είναι υπηρέτες, όχι Λουδοβίκοι», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

Παραθέτοντας τα βίντεο με τους προπηλακισμούς που δέχθηκε στην Κέρκυρα από τη φρουρά Μητσοτάκη η κόρη του Νίκου Πλακιά – πρόκειται για τον πατέρα που έχασε στα Τέμπη τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του-, τις δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη εναντίον των υγειονομικών -τους αποκάλεσε ανθρωπάκια- καθώς και τον εξωφρενικά προσβλητικό τρόπο με τον οποίο απευθύνεται στους πυροσβέστες ο Βασίλης Κικίλιας, ο Στέφανος Κασσελάκης, σημειώνει σε οργισμένο ύφος:

«Σας παρακαλώ, μην αφήσετε ποτέ πολιτικό να σας συμπεριφερθεί έτσι.

Οι πολιτικοί πρέπει να είναι υπηρέτες, όχι Λουδοβίκοι.

Αυτήν την αλαζονεία πρέπει να τη σπάσουμε μαζί, την άλλη Κυριακή.

Μετά, δεν έχει άλλες εκλογές ως το 2027. Τελευταία ευκαιρία για να τους στείλετε το μήνυμα: Ξεκαβαλήστε το καλάμι!».

To άρθρο Πανικόβλητη κυβέρνηση «βλέπουν» στον ΣΥΡΙΖΑ – Ο Κασσελάκης πυκνώνει τα πυρά σε Μητσοτάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button