Αθλητικά

Ρεάλ – Μπάγερν: Η φάση που τρέλανε τους Γερμανούς – «Πρέπει να έχεις μεγάλες «μπάλες» για να σηκώσεις το σημαιάκι»

Η Μπάγερν Μονάχου ηττήθηκε από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη με 2-1 και δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Champions League. Οι Γερμανοί φωνάζουν, πάντως, για τη διαιτησία του αγώνα, έχοντας τρομερά παράπονα, ειδικά για τη φάση που έκρινε τον αγώνα στις καθυστερήσεις.

Οι άνθρωποι της Μπάγερν Μονάχου είναι έξαλλοι με τη φάση του 12ου λεπτού των καθυστερήσεων κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ταν ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι για οφσάιντ σε μια πολύ οριακή φάση, από την οποία ο Ντε Λιχτ σκόραρε και θα έστελνε το ματς στην παράταση.

Ο Τόμας Τούχελ δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του: «Η τελευταία σκηνή είναι το κερασάκι στην τούρτα. Είναι απόλυτη καταστροφή. Πρέπει να έχεις μεγάλες «μπάλες» για να σηκώσεις το σημαιάκι όταν δεν είναι καθαρό και μετά να σφυρίξεις τη λήξη. Είναι διπλό λάθος. Είναι αρκετά καθαρό και δεν υπάρχει αμφιβολία. Πηγαίνει ενάντια στους σύγχρονους κανονισμούς του ποδοσφαίρου ότι συνέβη», τόνισε ο Γερμανός προπονητής της Μπάγερν Μονάχου και πρόσθεσε:

«Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν είναι οφσάιντ. Και το να έχεις τα «α…α» να σηκώνεις το σημαιάκι σε τέτοια κατάσταση είναι μεγάλο λάθος. Πήραμε το ριμπάουντ και σουτάραμε αμέσως, αλλά ο διαιτητής αποφασίζει να σφυρίξει το τέλος. Αυτό είναι ενάντια σε κάθε κανονισμό, λυπάμαι. Δεν θα συνέβαινε ποτέ αυτό για τη Ρεάλ. Ο διαιτητής ζήτησε συγνώμη, αλλά τι να την κάνω; Οι διαιτητές έπρεπε να είναι στο υψηλότερο επίπεδο και δεν έχει νόημα να απολογούνται.»

Η επίμαχη φάση:

Οι φοβερές διαμαρτυρίες των ανθρώπων της Μπάγερν Μονάχου:

‘Εξαλλος ήταν κι ο αρχηγός της Μπάγερν, Τόμας Μίλερ.

«Ήταν μια γελοία απόφαση. Δεν ξέρω τι έπιασε τον διαιτητή και πήρε τέτοια απόφαση. Ο Μαρτσίνιακ δεν έδωσε καν στον εαυτό του τη δυνατότητα να πάει στο VAR. Είναι απίστευτο. Συνήθως θα πρέπει να είμαστε πάνω από τρία μέτρα οφσάιντ για να το σφυρίξουν αμέσως, ειδάλλως μας αφήνουν να παίξουμε τη φάση και την εξετάζουν μετά.

Όμως δεν το έκαναν τώρα. Είναι πραγματικά παράξενο να σφυρίζεις τόσο βιαστικά. Βέβαια αυτά συμβαίνουν συχνά εδώ στο ‘Μπερναμπέου’, το βιώσαμε και πριν λίγα χρόνια με δύο γκολ του Ρονάλντο, αλλά τότε δεν υπήρχε ακόμη VAR», τόνισε ο Γερμανός ποδοσφαιριστής.

To άρθρο Ρεάλ – Μπάγερν: Η φάση που τρέλανε τους Γερμανούς – «Πρέπει να έχεις μεγάλες «μπάλες» για να σηκώσεις το σημαιάκι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button