Αθλητικά

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε LIVE για το Final Four της Euroleague

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε στον πρώτο ημιτελικό του Final Four της Euroleague στο Βερολίνο. Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη του αγώνα από το newsit.gr.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε σε Final Four Euroleague ύστερα από 12 χρόνια και θα τα δώσει όλα για το έβδομο αστέρι. Το έργο του στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στη Φενέρμπαχτσε του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν θα είναι εύκολο, ωστόσο οι πράσινοι του Αταμάν έχουν αποδείξει ότι φέτος είναι φτιαγμένοι για τα δύσκολα.

Παναθηναϊκός και Φενέρμπαχτσε μοιράστηκαν από μία νίκη στην κανονική διάρκεια της Euroleague, με τους πράσινους να τερματίζουν στη δεύτερη θέση και να προκρίνονται με πλεονέκτημα έδρας κόντρα στη Μακάμπι στα πλέι οφ και τους Τούρκους να τερματίζουν πέμπτοι, αλλά να καταφέρνουν να φτάσουν στο Βερολίνο, ξεπερνώντας με μειονέκτημα έδρας το εμπόδιο της Μονακό.

Παρακολουθήστε LIVE το Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε από το newsit.gr.

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί πάνοπλος στον πρώτο ημιτελικό, όπως και η Φενέρμπαχτσε. Βέβαια, Μότλεϊ και Μαντάρ προέρχονται από τραυματισμούς και δεν είναι σίγουρο ότι είναι σε θέση να αγωνιστούν.

Το ελληνικό ενδιαφέρον είναι τεράστιο, καθώς πέρα από την παρουσία του τριφυλλιού, στην τουρκική ομάδα υπάρχουν τρεις Έλληνες. Ο λόγος για τους Νικ Καλάθη, Γιώργο Παπαγιάννη και Τάιλερ Ντόρσεϊ.

To άρθρο Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε LIVE για το Final Four της Euroleague δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button