Αθλητικά

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός LIVE ο δεύτερος τελικός της Basket League

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός συγκρούονται στο ΟΑΚΑ στον δεύτερο τελικό της Basket League. Παρακολουθήστε LIVE το αιώνιο ντέρμπι στο μπάσκετ από το NewsIt.gr.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στον δεύτερο τελικό της Basket League και θέλει τη νίκη, προκειμένου να ισοφαρίσει τη σειρά (1-1) και να μείνει ζωντανός στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Οι Πειραιώτες ήταν εξαρχής το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο, ωστόσο οι πράσινοι έδειξαν καλή εικόνα στον πρώτο τελικό στο ΣΕΦ, διεκδικώντας μέχρι τέλους τη νίκη.

Παρακολουθήστε LIVE το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός από το NewsIt.gr

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας του, προκειμένου να σπάσει το σερί 14 ηττών που έχει κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η εικόνα της ομάδας του Χρήστου Σερέλη στον πρώτο τελικό στο ΣΕΦ γέμισε με αισιοδοξία το πράσινο στρατόπεδο, με το τριφύλλι να καλείται να υπερασπιστεί την έδρα του για να μείνει ζωντανό στη μάχη του πρωταθλήματος.

Οι πράσινοι θα παραταχθούν πλήρεις σε αντίθεση με τους Πειραιώτες, οι οποίοι θα αγωνιστούν χωρίς τον Κώστα Σλούκα.

Η απουσία του Έλληνα γκαρντ δημιουργεί “πονοκέφαλο” στον Γιώργο Μπαρτζώκα, μιας και οι λύσεις στην περιφέρεια είναι ελάχιστες, δεδομένης και της απουσίας του Κάνααν, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Στόχος του Ολυμπιακού, πάντως, είναι ακόμα μία νίκη κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο που θα τον φέρει μία ανάσα από την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

To άρθρο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός LIVE ο δεύτερος τελικός της Basket League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button