Αθλητικά

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός LIVE για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στη 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1, σε ένα “αιώνιο” ντέρμπι που μπορεί να κρίνει υπό προϋποθέσεις την έξοδο στην Ευρώπη.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται πλέον εκτός διεκδίκησης του τίτλου, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στο +2 από τον Παναθηναϊκό στη βαθμολογία της Super League 1 και να έχει το προβάδισμα για ένα ευρωπαϊκό “εισιτήριο”. Αμφότεροι έχουν όμως και δεύτερη ευκαιρία για την έξοδο στην Ευρώπη, οι “πράσινοι” από το Κύπελλο Ελλάδας και οι “κόκκινοι” από το Conference League.

Παρακολουθήστε LIVE το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός από το Newsit.gr

Η προαναγγελία του αγώνα από τη Super League 1

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για έκτη φορά μέσα στη σεζόν, αφού έχουν και τα μεταξύ τους παιχνίδια για το Κύπελλο Ελλάδας εκτός από τα τέσσερα σε κανονική διάρκεια πρωταθλήματος και Stoiximan Super League Playoffs.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει νίκη σε αυτές τις αναμετρήσεις, αφού υπάρχουν τρεις των Πρασίνων και δύο ισοπαλίες για τις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου οι Πράσινοι πήραν την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο Ολυμπιακός έχει μια νίκη στις δέκα τελευταίες του αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό, αυτή στα περσινά Playoffs μέσα στο στάδιο Καραϊσκάκης. Στα τέσσερα μεταξύ τους παιχνίδια που έχουν γίνει με τη νέα μορφή των Playoffs με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό υπάρχει μια ισοπαλία 0-0, μια νίκη του Ολυμπιακού με 4-1 και δύο νίκες των Πρασίνων.

Η νίκη των Ερυθρολεύκων με 4-1 στις 16 Μαΐου 2021 για τα Playoffs είναι και η τελευταία τους σε εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

69 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

22 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

28 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

19 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 69-70

To άρθρο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός LIVE για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button