Αθλητικά

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η αποβολή του Ποντένσε που έφερε ρίψη αντικειμένων και σύρραξη των παικτών

Ο Ολυμπιακός απέσπασε μία σημαντική ισοπαλία με 2-2 από τον Παναθηναϊκό στη 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1, έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ντανιέλ Ποντένσε.

Με ένα τρομερό δικό του γκολ και μία ασίστ στο δεύτερο γκολ του Γιόβετιτς, ο Ποντένσε χάρισε σχεδόν μόνος του το βαθμό στον Ολυμπιακό και του επέτρεψε να τερματίσει πάνω από τον Παναθηναϊκό στην τελική βαθμολογία των πλέι οφ της Super League 1.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ αποθεώθηκε στη Λεωφόρο μετά τη γκολάρα του, αλλά στη συνέχεια ξεσήκωσε και αποδοκιμασίες στην κερκίδα. Λίγο πριν το τέλος του ματς, ο Ποντένσε αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για αγκωνιά σε διεκδίκηση μιας κεφαλιάς και διαμαρτυρήθηκε έξαλλα, με αποτέλεσμα να δεχθεί και αντικείμενα από την εξέδρα.

Ακολούθησε μεγάλη ένταση και σύρραξη των παικτών των δύο ομάδων, ενώ ο ίδιος ο Ποντένσε έφυγε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο για τα αποδυτήρια.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε πάντως την έξοδο στην Ευρώπη.

To άρθρο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η αποβολή του Ποντένσε που έφερε ρίψη αντικειμένων και σύρραξη των παικτών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button