Αθλητικά

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δύσκολα θα προλάβει το καθοριστικό Μιλγουόκι Μπακς – Ιντιάνα Πέισερς

Οι Μιλγουόκι Μπακς απειλούνται με αποκλεισμό από τον πρώτο γύρο των πλέι οφ του ΝΒΑ και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φαίνεται πως δεν θα προλάβει ούτε το καθοριστικό game 5 κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς.

Οι Μιλγουόκι Μπακς υποδέχονται τους Ιντιάνα Πέισερς τα ξημερώματα της Μ. Τετάρτης, χάνουν με 3-1 στη σειρά των πλέι οφ, απειλούνται με αποκλεισμό και φαίνεται πως δεν θα έχουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ούτε στο game 5 της σειράς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε τραυματιστεί τρεις αγώνες πριν το τέλος της regular season και έχει χάσει όλα τα ματς της σειράς, ενώ ο Ντεμιαν Λίλαρντ χτύπησε στο πρώτο ημίχρονο του Game 4 σε σημείο που είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά τις τελευταίες εβδομάδες.

Σύμφωνα με το ESPN, η συμμετοχή των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέμιαν Λίλαρντ στο game 5 είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Αμφότεροι δεν έχουν ξεπεράσει το πρόβλημα σε γάμπα/πέλμα και αχίλλειο τένοντα αντίστοιχα, ενώ υπάρχει κίνδυνος υποτροπής εφόσον αγωνιστούν.

Ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς, Ντοκ Ρίβερς, δήλωσε μετά την ήττα στο Game 4 πως “δεν θα θέσουμε σε κίνδυνο την υγεία κανενός παίκτη” και το επικρατέστερο σενάριο είναι οι δύο σούπερ σταρ των Μπακς να προφυλαχθούν.

Το πρώτο injury report των Μπακς για το ερχόμενο παιχνίδι αναφέρει πως Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ είναι αμφίβολοι. Την ίδια στιγμή, προβλήματα αντιμετωπίζουν οι Πατ Μπέβερλι και Κρις Μίντλετον, που το πιθανότερο όμως είναι να παίξουν κανονικά.

To άρθρο Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δύσκολα θα προλάβει το καθοριστικό Μιλγουόκι Μπακς – Ιντιάνα Πέισερς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button