lifestyle

«Πήρες Οzempic;»: Το βιτριολικό σχόλιο της Μπάρμπρα Στρέιζαντ στην αδυνατισμένη Μελίσα Μακκάρθι

Άφωνους άφησε τους θαυμαστές της η Μπάρμπρα Στρέιζαντ όταν επέλεξε να σχολιάσει μια φωτογραφία που ανέβασε η Μελίσα ΜακΚάρθι στο Instagram, κάνοντας ένα βιτριολικό σχόλιο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Μελίσα ΜακΚάρθι ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με τον παραγωγό και σκηνοθέτη, Άνταμ Σάνκμαν. Η ΜακΚάρθι που το τελευταίο διάστημα έχει χάσει αρκετά κιλά έδειχνε χαρούμενη και εντυπωσιακή μέσα σε ένα φόρεμα στο χρώμα της μέντας. Ωστόσο, η Μπάρμπρα είχε άλλη άποψη.

Η ντίβα Μπάρμπρα Στρέιζαντ αφού απευθύνθηκε στην Μελίσα ΜακΚάρθι λέγοντάς της να δώσει χαιρετίσματα στο Σάνκμαν στη συνέχεια τη ρώτησε αν παίρνει το γνωστό φάρμακο για τους διαβητικούς Ozempic. Το φάρμακο που πολλοί στο Χόλιγουντ, και όχι μόνο, χρησιμοποιούν για να αδυνατίσουν…

«Δώσ’του τους χαιρετισμούς μου, πήρες Ozempic;» ήταν το σχόλιο της Στρέιζαντ.

Η ίδια έσπευσε στη συνέχεια να το σβήσει, αλλά ήταν ήδη αργά.

To screenshot όπως αποτυπώθηκε από τη daily mail:

 

Τα σχόλια έπεσαν βροχή καθώς οι followers της δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που διάβαζαν.

Χρήστης του Instagram έγραψε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είπες κάτι τέτοιο στα social media για να το δουν όλοι! Σε αγαπώ και σε λατρεύω, αληθινά, αλλά αυτό με απογοήτευσε».

«Είτε το έκανε είτε όχι δεν είναι δουλειά κανενός άλλου» έγραψε άλλος χρήστης και πολλοί έκαναν λόγω για body shaming.

Πολλοί σχολίασαν ότι αποκλείεται να είναι ο πραγματικός λογαριασμός της Μπάρμπρα Στρέιζαντ, ενώ κάποιοι θεώρησαν πως η 82χρονη σταρ ήθελε να στείλει προσωπικό μήνυμα και έκανε λάθος…

 

To άρθρο «Πήρες Οzempic;»: Το βιτριολικό σχόλιο της Μπάρμπρα Στρέιζαντ στην αδυνατισμένη Μελίσα Μακκάρθι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button