lifestyle

Πέθανε η τραγουδίστρια Μαριαλένα Οικονομίδου, κόρη του Γιώργου Οικονομίδη

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών η γνωστή τραγουδίστρια, Μαριαλένα Οικονομίδου μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η Μαριαλένα Οικονομίδου ήταν κόρη του Γιώργου Οικονομίδη και της Λιάνας Βιτσώρη και έγραψε τη δική της πορεία στον χώρο του τραγουδιού. Γιαγιά της ήταν η Νίτσα Τσαγανέα και παππούς της ο Χρήστος Τσαγανέας και ζώντας σε ένα άκρως καλλιτεχνικό περιβάλλον ασχολήθηκε με το τραγούδι.

Την είδηση για τον χαμό της Μαριαλένας Οικονομίδου έκανε γνωστή ο  Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτηση του στo Facebook γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Αντίο αγαπημένη μου φίλη… Αγαπημένη ταλαντούχα που τα τραγούδια σου με μάγευαν.. Αχχχ….για που τραβάς Μανώλη…. αυτό το υπέροχο τραγούδι σου με έμαθες να το τραγουδώ με τόσο πόνο όπως το τραγούδησε και η γιαγιά σου η αξέχαστη Νίτσα Τσαγανέα που λάτρευες… Γιατί ταλαιπωρήθηκες τόσο μετά τον πρόσφατο θάνατο του αδελφού σου..;; . Γιατί ευγενική ψυχή στεναχωριόσουν κάθε φορά που κάποιος κακολογούσε τον αείμνηστο μπαμπά σου Γιώργο Οικονομίδη η τον δεύτερο παππού σου Τσαγανέα.;;;.. Σ ευχαριστώ που με έβαλες στον χώρο του τραγουδιού με τόση αγάπη.. Ήσουν ένα εύθραυστο και τρυφερό πλάσμα…Μαζί με το ΤΑΣΕΗ που κάναμε τόσες συναυλίες γινόσουν ευτυχισμένη…Ευτύχησες ευτυχώς να δεις πρόσφατα 4 εγγονάκια από τα 2 υπέροχα παιδιά σου τους αγαπημένους μου Λιάνα κ Γιώργο….Κουράγιο παιδιά και συ Ντόρις, αγαπημένη της φίλη που την πρόσεχες με αγάπη. Κουράγιο….Δεν θα σε ξεχάσουμε Μαριαλένα μου….Έφυγες πριν μια ώρα κ δυστυχώς μάθαμε καθυστερημένα πριν από λίγο και για τον θάνατο ενός παλιού καλού τυπιστα ηθοποιού που συνέβη στις 6 του μήνα..του 84χρονου Μάκη Πειθή… Καλό ταξίδι και στους 2 σας» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η Μαριαλένα Οικονομίδου γεννήθηκε το 1957. Από πολύ μικρή ηλικία, άρχισε να γράφει μουσική, ποίηση και στίχους, την ώρα που σπούδαζε στη σχολή θεάτρου του Πέλου Κατσέλη, αλλά και σκηνοθεσία στη σχολή Σταυράκου.

Από τους δίσκους της ξεχωρίζει το 1991 «Το φως του φεγγαριού μου» σε στίχους δικούς της και μουσική, παραγωγή και ενορχήστρωση του Στέφανου Κορκολή.

Να σημειωθεί ότι τον Ιούλιο του 2023, με πρωτοβουλία της διοργανώθηκε μια μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα για τον πατέρα της στο θέατρο Άλσος στο Πεδίο Άρεως.

To άρθρο Πέθανε η τραγουδίστρια Μαριαλένα Οικονομίδου, κόρη του Γιώργου Οικονομίδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button