lifestyle

Ο Justin Timberlake ζήτησε συγγνώμη από συνεργάτες του που φοβήθηκαν ότι η σύλληψή του θα ακύρωνε την περιοδεία

Ο Justin Timberlake αφού αφέθηκε ελεύθερος χωρίς εγγύηση, μετά τη σύλληψή του για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ καθησύχασε την ομάδα του ότι η περιοδεία θα γίνει κανονικά.

Η σύλληψη του ποπ σταρ Justin Timberlake ανησύχησε του φαν αλλά και τους συνεργάτες του για το ενδεχόμενο να ακυρωθεί η παγκόσμια περιοδεία του.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Daily Mail, ο Timberlake είπε στους συνεργάτες του ότι όλα θα γίνουν όπως ήταν προγραμματισμένα, κάτι το οποίο εκείνοι μοιράστηκαν στα μέσα ενημέρωσης.

«Ζήτησε συγγνώμη από τη “σοκαρισμένη” ομάδα της περιοδείας του που κλήθηκε λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ» αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Αφού αφέθηκε ελεύθερος, μετά τη σύλληψή του στο Χάμπτονς στη Νέα Υόρκη, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (18.06.2024) ο 43χρονος τραγουδιστής φέρεται να επικοινώνησε με την ομάδα του για να τους διαβεβαιώσει ότι η παγκόσμια περιοδεία του δεν θα επηρεαστεί.

«Φρόντισε να μην δημιουργήσει ένταση στην ομάδα αυτή η σύλληψη», αποκάλυψε ο στενός συνεργάτης. «Αντέδρασε σαν αφεντικό» είπε.

«Γρήγορα μας είπαν ότι τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει», αποκάλυψε ένας άλλος συνεργάτης του τραγουδιστή της ποπ.

Πηγή που επικαλείται η Sun, τόνισε ότι τα μέλη της ομάδας του ανησυχούσαν σε μεγάλο βαθμό για το μέλλον της παγκόσμιας περιοδείας και είπαν ότι το περιστατικό «δεν ήταν το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ήταν «σε πολύ καλή διάθεση» και είπε σε όλους «με ένα πλατύ χαμόγελο ότι λυπάται». Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι μετάνιωσε για ό,τι έκανε.

Το χρονικό της σύλληψης του ποπ σταρ

Η σύλληψη του Justin Timberlake έγινε το βράδυ της Δευτέρας 17.06.2024 στο Σαγκ Χάρμπορ της Νέας Υόρκης. Ο ποπ σταρ αφέθηκε ελεύθερος χωρίς εγγύηση, με την επόμενη δίκη να ορίζεται για τις 26 Ιουλίου.

Η φωτογραφία από τη σύλληψή του – Πηγή: Reuters

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ είχε πάει να συναντήσει κάποιους φίλους του σε ένα ξενοδοχείο για φαγητό και αναχώρησε στις 12:30 τα ξημερώματα με το αυτοκίνητό του.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο τραγουδιστής αγνόησε μια πινακίδα STOP ενώ βγήκε και από την λωρίδα του.

Όταν η αστυνομία τον ακολούθησε και τον σταμάτησε για αλκοτέστ, εκείνος αρνήθηκε και στο σημείο μετέβησαν φίλοι του που παρακάλεσαν τις Αρχές να τον αφήσουν να φύγει.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί αρνήθηκαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στην Page Six, ο τραγουδιστής φαινόταν «από χιλιόμετρα» ότι ήταν μεθυσμένος, καθώς τα μάτια του ήταν κόκκινα και γυάλιζαν και η αναπνοή του μύριζε αλκοόλ.

«Βεβαιώθηκα ότι ήταν σε κατάσταση μέθης, τα μάτια του ήταν κόκκινα και γυάλιζαν, ενώ όταν μου μίλησε αναδύθηκε από την αναπνοή του μια μυρωδιά αλκοόλ. Η ομιλία του ήταν αργή, ασταθής και απέτυχε σε όλα τα αλκοτέστ», αναφέρει αστυνομικός.

Ο ίδιος ωστόσο, προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποφύγει τον έλεγχο, ενώ είπε ψέματα πως ήπιε μόνο «ένα ποτήρι Martini και ακολούθησε τους φίλους του στο σπίτι τους».

Οι κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν αφορούν δύο παραβάσεις. Αρχικά, ο τραγουδιστής δεν σταμάτησε σε πινακίδα STOP και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα του αυτοκινητόδρομου.

Σύμφωνα με την ίδια αναφορά, ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ, σύμφωνα με τους αξιωματικούς της αστυνομίας.

Ο 43χρονος και πατέρας δύο παιδιών, έχει δύο προγραμματισμένες συναυλίες στο Σικάγο αυτή την εβδομάδα, ακολουθούμενες από εμφανίσεις στο Madison Square Garden στη Νέας Υόρκη τις επόμενες ημέρες.

To άρθρο Ο Justin Timberlake ζήτησε συγγνώμη από συνεργάτες του που φοβήθηκαν ότι η σύλληψή του θα ακύρωνε την περιοδεία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button