lifestyle

«Ο χωρισμός από φίλο είναι ό,τι χειρότερο, εγώ έχασα όλους τους φίλους μου»

«Στα γενέθλιά μου κοίταξα γύρω μου και όλοι ήταν άνθρωποι που είχα προσλάβει και με περνούσαν 15 χρόνια. Εκεί κατάλαβα ότι είμαι μόνη», αποκάλυψε η Billie Eilish.

Καλεσμένη σε podcast του BBC, η 22χρονη Billie Eilish, μίλησε με τη Lilly Alen και τη Miquita Oliver στο podcast τους «Miss Me» για την πορεία της προς την κατάκτηση της δόξας ανέφερε: «Έχασα όλες τις φίλες μου όταν έγινα διάσημη. Κυριολεκτικά όλες εκτός από μία. Την καλύτερή μου φίλη Zoe με την οποία είμαι φίλη από δύο ετών».

Σε άλλο σημείο η γνωστή σταρ είπε: «Αλλά είναι λίγο πολύ το μόνο άτομο που μου έχει μείνει. Ξαφνικά έγινα διάσημη και δεν μπορούσα να έχω σχέση με κανέναν. Ήταν σκληρό. Ήταν πραγματικά δύσκολο».

Όταν ρωτήθηκε αν προσπάθησε να επανασυνδεθεί με αυτές τις φίλες μετά την επιστροφή της από την περιοδεία, η Άιλις παραδέχτηκε ότι προσπάθησε, αλλά δεν ανταποκρίθηκαν.

«Προσπάθησα, αλλά νομίζω ότι ένιωσα πικρία…» είπε αποκαλύπτοντας ότι συνειδητοποίησε ότι όλοι οι «φίλοι» της ήταν στην πραγματικότητα το προσωπικό της κατά τη διάρκεια μιας σημαντικής στιγμής, στα 20α γενέθλιά της.

«Στα γενέθλιά μου κοίταξα γύρω μου και όλοι ήταν άνθρωποι που είχα προσλάβει και με περνούσαν 15 χρόνια. Εκεί κατάλαβα ότι είμαι μόνη», είπε χαρακτηριστικά.

@billiesredhair This makes me so sad and then so happy! She really should start her own podcast! #billieeilish #billieinterview #billiestans @BILLIE EILISH ♬ original sound – Billie’s Red Hair

«Και μετά δούλεψα πολύ σκληρά για τη φιλία και τη δημιουργία φίλων και στο να κάνω νέους φίλους και να αναζωπυρώνω παλιές φιλίες και περίπου πριν από ένα χρόνο, επανασυνδέθηκα με παλιούς φίλους και τώρα, έχω τόσους πολλούς φίλους» σημείωσε.

Η Eilish έχει αναφέρει και στο παρελθόν πώς η φήμη και οι περιοδείες οδήγησαν στην απώλεια φίλων μετά το πρώτο άλμπουμ της το 2019.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button