Αθλητικά

Ο Λιονέλ Μέσι γκρίνιαξε on camera κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ίντερ Μαϊάμι για κανονισμό του MLS

Η Ίντερ Μαϊάμι επικράτησε στην έδρα της Μόντρεαλ Ίμπακτ με 3-2, κάνοντας μεγάλη ανατροπή. Ο Λιονέλ Μέσι δεν σκόραρε, αλλά κατάφερε να “τραβήξει” πάνω του τις κάμερες, την ώρα του αγώνα.

Η Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι δέχθηκε δυο γκολ πριν τη συμπλήρωση 30 λεπτών αγώνα, αλλά κατάφερε να πετύχει την ανατροπή μέσα στο Μόντρεαλ και να πάρει τη νίκη με 3-2.

Η Ίντερ Μαϊάμι κατάφερε να ισοφαρίσει πριν βγει το ημίχρονο με φοβερή εκτέλεση φάουλ του Ματίας Ρόχας στο 44’ και προβολή του Λουίς Σουάρες στο 45+3’. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε με κοντινό πλασέ του Μπέντζαμιν Κρεμάσκι στο 59’.

Ο Λιονέλ Μέσι δεν σκόραρε, αλλά κατάφερε να γίνει viral, για εξωαγωνιστικό λόγο. Στο 43′ η Ίντερ Μαϊάμι κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή, με τον Αργεντινό να βρίσκεται εκτός αγωνιστικού χώρου, αφού δεχόταν τις πρώτες βοήθειες για τραυματισμό από χτύπημα αντιπάλου.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ματίας Ρόχας, με τον Παραγουανό μεσοεπιθετικό να στέλνει την μπάλα “συστημένη” στο παραθυράκι του τερματοφύλακα της Μόντρεαλ Ίμπακτ.

Βάσει ενός νέου κανόνα του MLS, ο παίκτης που δέχεται τις περιποιήσεις του ιατρικού τιμ, πρέπει να περιμένει ένα δίλεπτο για να επιστρέψει στο ματς. Περιμένοντας καρτερικά να περάσει αυτό το χρονικό όριο και χάνοντας την ευκαιρία να εκτελέσει ο ίδιος το φάουλ, ο Λιονέλ Μέσι γύρισε στην κάμερα και είπε “τέτοιου είδους κανονισμοί δεν είναι καλοί”.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bleacher Report Football (@brfootball)

Για καλή τύχη της Ίντερ Μαϊάμι, ο Ματίας Ρόχας μπήκε… στα παπούτσια του και σκόραρε με υπέροχη εκτέλεση φάουλ.

 

To άρθρο Ο Λιονέλ Μέσι γκρίνιαξε on camera κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ίντερ Μαϊάμι για κανονισμό του MLS δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button