Πολιτική

Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσίασε νέο κείμενο στη ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς αναφορές στα οικονομικά της περιόδου Τσίπρα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, έκανε βήματα υποχώρησης κατά την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσίασε νέο κείμενο με το οποίο πήρε πίσω τα όσα είχε πει για τα «μαύρα» την περίοδο του Αλέξη Τσίπρα, ενώ έκανε δεκτές τις προτάσεις των διαφωνούντων.

«Έχει γίνει προσπάθεια σύνθεσης απόψεων στο κείμενο για να προχωρήσουμε μπροστά. Η πρόθεσή μου είναι ειλικρινής στο να προχωρήσουμε συλλογικά, ενωμένα, μπροστά, γιατί η κοινωνία έχει κουραστεί» τόνισε χαρακτηριστικά.

Έτσι το κείμενο της απόφασης της Πολιτικής Γραμματείας υπερψηφίστηκε, ενώ εκτενής ήταν η συζήτηση για το θέμα που έχει προκύψει με τον Παύλο Πολάκη.

Συγκεκριμένα οι διαφωνούντες ζήτησαν να υπάρξει πολιτική αποδοκιμασία των όσων έχει πει ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Άλλωστε και ο Στέφανος Κασσελάκης στην ομιλία του έκανε λόγο για σεξιστικές αναφορές από πλευράς του Παύλου Πολάκη.

Τελικά αποφασίστηκε να υπάρξει ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο θα καταδικάζει τις επιθέσεις Πολάκη.

Όσον αφορά τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, υπήρξαν επιμέρους διαφοροποιήσεις από τα στελέχη της Πολιτικής Γραμματείας καθώς αρκετοί ήταν αυτοί που έθεσαν θέμα βιωσιμότητας και προοπτικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση για κομματικά μμε είναι το 45% της κρατικής επιχορήγησης να παει στις διοικήσεις και μέχρι τέλος του μήνα να παρουσιάσουν μια βιώσιμη πρόταση.

Παράλληλα θα υπάρξει οικονομική εξόρμηση του κόμματος με τη μορφή του κατ’ επείγοντος ενώ υπάρχει πρόταση για αύξηση εισφοράς των βουλευτών και των ευρωβουλευτών.

 

 

 

 

To άρθρο Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσίασε νέο κείμενο στη ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς αναφορές στα οικονομικά της περιόδου Τσίπρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button