Αθλητικά

Ο πυγμάχος Λάζαρος Παπαδόπουλος προκάλεσε τον Αντώνη Φώτση

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος επέστρεψε στο Ιβανώφειο, όχι για να αγωνιστεί σε κάποιο παιχνίδι μπάσκετ, αλλά για αγώνα πυγμαχίας.

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος επέστρεψε στο γήπεδο που ανδρώθηκε μπασκετικά με τη φανέλα του Ηρακλή, αλλά για να δώσει αγώνα πυγμαχίας. 

Ο άλλοτε διεθνής σέντερ νίκησε τον Γιάννη Μπαλόπητα στο πλαίσιο της διοργάνωσης Boxing Prive και παρέμεινε αήττητος για τέταρτο παιχνίδι.

“Σημασία έχει ότι το αήττητο διατηρήθηκε εδώ στη Θεσσαλονίκη, στο Ιβανώφειο, εδώ που μεγάλωσα, εδώ που ανδρώθηκα και ξεκινάω την νέα μου καριέρα”, δήλωσε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος.

Στη συνέχεια, προκάλεσε τον Αντώνη Φώτση σε αγώνα: “Σταμάτησα το μπάσκετ και ξεκίνησα την πυγμαχία, όταν είχαμε την καραντίνα, μού ταίριαζε πολύ, μ’ αρέσει η πάλη, μ’ αρέσει το ξύλο και ξεκίνησα γιατί δεν είχα άλλη επιλογή.

Ήταν το μόνο άθλημα που μπορούσα να προπονηθώ κατά την διάρκεια της καραντίνας, με εξίταρε και πήρα φόρα. Δεν σταμάτησα το μπάσκετ ακόμα, με βοηθάει να κρατηθώ στην φόρμα και κάποια στιγμή να επιστρέψω. Ελπίζω να βλέπει αυτή την συνέντευξη τον Φώτση και να είναι ο επόμενός μου αντίπαλος”.

To άρθρο Ο πυγμάχος Λάζαρος Παπαδόπουλος προκάλεσε τον Αντώνη Φώτση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button