Αθλητικά

Μεντιλίμπαρ για το Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: «Σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά στόχος μας είναι να κερδίσουμε»

Σύνθημα νίκης από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ενόψει του Άστον ΒίλαΟλυμπιακός, για τα ημιτελικά του Conference League. “Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι” τόνισε ο Ισπανός προπονητής των Πειραιωτών. “Να παίξουμε με ηρεμία των προηγούμενων παιχνιδιών και την επιθυμία να κερδίσουμε” επισήμανε.

Ο Ολυμπιακός δίνει τη Μεγάλη Πέμπτη (02.05 / 22:00 / Newsit.gr) στο Μπέρμινγχαμ τον πρώτο αγώνα με την Άστον Βίλα, για τα ημιτελικά του Conference League και ο προπονητής της ομάδας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ περιμένει να δει τους παίκτες του να παίξουν χωρίς φόβο απέναντι στην αγγλική ομάδα, αλλά και χωρίς τη σκέψη, πως αντιμετωπίζουν σύλλογο από την Premier League.

Ο Ισπανός προπονητής τόνισε πως σέβεται την ομάδα του Ουνάι Έμερι και πως η πρόκριση θα κριθεί στο τέλος των δυο ματς, αναφέροντας πως ο Ολυμπιακός έχει πάει στην έδρα της Άστον Βίλα για τη νίκη.

Έχουμε φτάσει μέχρι εδώ γιατί έχουμε κάνει κάτι σωστά. Θα ακολουθήσουμε τον ίδιο δρόμο. Σε καμία περίπτωση δεν θα αλλάξουμε τίποτα. Το μόνο που μπορούμε να σκεφτούμε είναι να τον βελτιώσουμε .Δεν έχει σημασία ο αντίπαλος. Έχουμε κάνει μια πορεία και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο” δήλωσε μεταξύ άλλων.

To άρθρο Μεντιλίμπαρ για το Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: «Σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά στόχος μας είναι να κερδίσουμε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button