Αθλητικά

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Νίκη στέψης ψάχνει η Ένωση, να μείνουν ζωντανοί θέλουν οι Θεσσαλονικείς

Το ντέρμπι ΠΑΟΚΑΕΚ (19:30 Novasports Prime, LIVE από το Newsit.gr) για την όγδοη αγωνιστική της Super League ξεχωρίζει από το πρόγραμμα των πλέι οφ, με τις δυο ομάδες να θέλουν το τρίποντο της νίκης για διαφορετικούς στόχους.

Ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα βρίσκεται στο -7 από την ΑΕΚ, έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο, με το αποψινό παιχνίδι για τους Θεσσαλονικείς να έχει χαρακτήρα τελικού.

Και αυτό διότι σε περίπτωση νίκης ο ΠΑΟΚ θα μείνει ζωντανός αναφορικά με την υπόθεση πρωτάθλημα, ενώ σε διαφορετικό αποτέλεσμα τα πράγματα θα δυσκολέψουν.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ η οποία προέρχεται από τη σπουδαία νίκη της ενάντια στον Παναθηναϊκό στην «OPAP Arena» θέλει να πάρει τη νίκη προκειμένου να αγκαλιάσει τον τίτλο.

Άλλωστε η Ένωση που βρίσκεται στην πρώτη θέση της Super League με 75 πόντους, έχει ακόμα δυο αγώνες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος (το εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό και την Λαμία στο γήπεδο της) με τους παίκτες του Ματίας Αλμέιδα να θέλουν να τελειώσουν την υπόθεση τίτλος όσο το δυνατόν συντομότερα.

Οι δυο προπονητές έχουν κρατήσει «κλειστά» τα χαρτιά τους μέχρι στιγμής, με αμφότεροι να μην αντιμετωπίζουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αλλαγές στις ενδεκάδες τόσο του ΠΑΟΚ, όσο και της ΑΕΚ.

To άρθρο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Νίκη στέψης ψάχνει η Ένωση, να μείνουν ζωντανοί θέλουν οι Θεσσαλονικείς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button