Πολιτική

Ο Πίνατ επιθεώρησε την είσοδο του Μαξίμου πριν φτάσει η πριγκίπισσα της Ιαπωνίας Κάκο

Στο Προεδρικό Μέγαρο όπου συνάντησε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου αλλά και στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου την περίμεναν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, βρέθηκε η πριγκίπισσα Κάκο της Ιαπωνίας, που συνεχίζει την επίσκεψή της στην Αθήνα.

Ο πρώτος σταθμός της πριγκίπισσας Κάκο στην… Ηρώδου Αττικού, ήταν το Προεδρικό Μέγαρο, στον κήπο του οποίου περπάτησε μαζί με την Πρόεδρο τη Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και κάθισαν στο αίθριο του Μεγάρου. Στη συνέχεια, βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, για να γίνει δεκτή από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι

Το πρωθυπουργικό ζεύγος περίμενε την πριγκίπισσα της Ιαπωνίας στην είσοδο του Μαξίμου. 

Πριν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι, που ενώ περίμεναν την πριγκίπισσα είχαν πιάσει… ψιλή κουβέντα, στο κεφαλόσκαλο του Μαξίμου βγήκε το γνωστό… κομματόσκυλο, ο Πίνατ. 

Αφού “επιθεώρησε” ότι όλα ήταν εντάξει, ο σκυλάκος του Μαξίμου επέστρεψε στην… ησυχία του! 

Η πριγκίπισσα της Ιαπωνίας, Κάκο «έκλεψε» τις εντυπώσεις με την παραδοσιακή αμφίεσή της ενώ, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη επέλεξε ένα ανδρόγυνο λουκ με ένα μπλε σακάκι και μπεζ παντελόνι.

Η πριγκίπισσα Κάκο της Ιαπωνίας πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του «Έτους Πολιτισμού και Τουρισμού Ελλάδας και Ιαπωνίας».

Η πριγκίπισσα Κάκο της Ιαπωνίας, κόρη του Διαδόχου Ακισίνο και δισέγγονη του Αυτοκράτορα Χιροχίτο, αποκαλείται και «Νταϊάνα της Ανατολής», λόγω της φιλανθρωπικής της δράσης. Έφτασε χθες Δευτέρα (27.05.2024) στην Αθήνα και ξεναγήθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης και έπειτα επισκέφθηκε την Εθνική Πινακοθήκη.

Φωτογραφίες Eurokinissi / Reuters

To άρθρο Ο Πίνατ επιθεώρησε την είσοδο του Μαξίμου πριν φτάσει η πριγκίπισσα της Ιαπωνίας Κάκο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button