Αθλητικά

Ο Ολυμπιακός αγόρασε από την Ρίο Άβε το 70% των δικαιωμάτων του Κοστίνια

Η γενική συνέλευση της Ρίο Άβε επιβεβαίωσε τη μετακίνηση του 24χρονου δεξιού μπακ, Κοστίνια στον Ολυμπιακό.

Πρώτη κίνηση ενόψει της νέας σεζόν! Στον Ολυμπιακό θα αγωνίζεται από τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Κοστίνια κι έτσι ο Ροντινέι θα έχει τις απαραίτητες “ανάσες” αλλά και τον ανταγωνισμό που χρειάζεται.

Στη γενική συνέλευση της Ρίο Άβε, η μετοχική πλειοψηφία της οποίας ανήκει στον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, γνωστοποίησε ότι πώλησε το 70% των δικαιωμάτων του Κοστίνια στους “ερυθρόλευκους”.

Πρόκειται για έναν 24χρονο Πορτογάλο ποδοσφαιριστή ο οποίος έκανε μια εξαιρετική σεζόν φέτος παίζοντας στη θέση του δεξιού μπακ και καταγράφοντας σε 37 συμμετοχές 5 γκολ και 6 ασίστ.

Η Ρίο Άβε πέτυχε ένα μικρό θαύμα από την ημέρα που πέρασε στα χέρια του Έλληνα εφοπλιστή, αφού από το σημείο που κινδύνευε με υποβιβασμό κατόρθωσε να βρεθεί στην 11η θέση τρέχοντας ένα αήττητο σερί 12 παιχνιδιών.

Μάλιστα, την Παρασκευή ο Κοστίνια ήταν ο άνθρωπος που συντήρησε αυτό το αήττητο σκοράροντας με πέναλτι στο 90΄+3 το τελικό 1-1 απέναντι στην Μπενφίκα.

Για τον παίκτη ο Ολυμπιακός είχε ενδιαφερθεί από τον Δεκέμβριο, καθώς παρά την πορεία της Ρίο Άβε ο Κοστίνια έκανε ήδη εξαιρετική χρονιά. Οι πληροφορίες ανεβάζουν το κόστος της μεταγραφής στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

To άρθρο Ο Ολυμπιακός αγόρασε από την Ρίο Άβε το 70% των δικαιωμάτων του Κοστίνια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button