lifestyle

Ο Ντέμης Νικολαϊδης φωτογραφίζεται μαζί για πρώτη φορά με την κόρη και την σύντροφό του

Ο Ντέμης Νικολαϊδης βρέθηκε στη συναυλία των Coldplay, μόνο αυτή η εμφάνιση του ήταν ξεχωριστή. Και αυτό διότι δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, και την κόρη του, Μελίνα.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης πήγε στη συναυλία των Coldplay μαζί με την κόρη του, Μελίνα Νικολαΐδη, την οποία έχει αποκτήσει από τον γάμο του με τη Δέσποινα Βανδή, αλλά και τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου με την οποία είναι σε σχέση τον τελευταίο χρόνο.

Τον τελευταίο χρόνο, ο Ντέμης Νικολαΐδης  έχει αρχίσει να δείχνει μια μεγαλύτερη εξωστρέφεια, σε σχέση με αυτό που είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια.

Έχει μπει κι εκείνος στον κόσμο των social media, ωστόσο, μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου δεν είχε δημοσιεύσει τίποτα πέραν όσων είχαν να κάνουν με τα επαγγελματικά του.

Όπως είναι φυσικό, η απόφασή του να δημοσιεύσει αυτές τις φωτογραφίες με την κόρη του και τη σύντροφό του, μόνο ευχάριστη έκπληξη θα μπορούσαν να αποτελέσουν.

To άρθρο Ο Ντέμης Νικολαϊδης φωτογραφίζεται μαζί για πρώτη φορά με την κόρη και την σύντροφό του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button