Πολιτική

Ο Νίκος Δένδιας παρακολούθησε την άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 24» του Πολεμικού ναυτικού από τη φρεγάτα Σπέτσαι

Την άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 24», η οποία διεξάγεται από το Πολεμικό Ναυτικό στο Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο, παρακολούθησε ο Νίκος Δένδιας συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Δημήτριο Χούπη.

Κατά την παρουσία του ο Νίκος Δένδιας ενημερώθηκε για τα σενάρια της ασκήσεως «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 24», την άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού, η οποία πραγματοποιείται μία φορά τον χρόνο και προβλέπει τη συμμετοχή προσωπικού και μονάδων του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφτηκε το βράδυ της Δευτέρας (03.06.2024) την πολεμική φρεγάτα «ΣΠΕΤΣΑΙ», όπου οι μόνιμη αξιωματικοί και υπαξιωματικοί έκαναν επίδειξη της άσκησης.

Την άσκηση παρακολούθησαν επίσης ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Δημήτριος Κατάρας ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης και ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Πολυχρόνης Κουλούρης ΠΝ.

Φωτογραφία ΥΕΘΑ

Ο Νίκος Δένδιας έκανε μία σχετική ανάρτησή στον λογαριασμό του στο X (πρώην Twitter).

«Παρακολούθησα τις νυχτερινές ώρες, από τη Φρεγάτα «ΣΠΕΤΣΑΙ», μέρος της άσκησης «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 24» η οποία διεξάγεται στην ευρύτερη περιοχή του Ανατολικού και Νοτίου Αιγαίου, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Δ. Χούπη, τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Γ. Κωστίδη, τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Δ. Ε. Κατάρα ΠΝ & τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Δ. Γρηγοριάδη», έγραψε ο υπουργός.

To άρθρο Ο Νίκος Δένδιας παρακολούθησε την άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 24» του Πολεμικού ναυτικού από τη φρεγάτα Σπέτσαι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button