Πολιτική

Ο Μητσοτάκης θα ζητήσει την αντιστροφή της απόφασης για τη μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί – Live η συνέντευξη στον Alpha

Το μήνυμα πως «είναι καλύτερα να μιλάμε παρά να είμαστε με το δάκτυλο στην σκανδάλη» έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφορικά με την επικείμενη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, στη διάρκεια συνέντευξης που παραχωρεί αυτήν την ώρα στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Λίγα μόλις 24ωρα από το τετ-α-τετ του με τον Ταγίπ Ερντογάν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτήρισε ως προκλητική ενέργεια τη μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί, τονίζοντας ότι θα ζητήσει την αντιστροφή της απόφασης.

 

Ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του, στον δημοσιογράφο Νίκο Μάνεση, η οποία είναι εφ’ όλης της ύλης και βρίσκεται σε εξέλιξη, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στο ζήτημα της ακρίβειας, στην επίσκεψη του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα στην Αθήνα, στην επικράτηση του VMRO στη Βόρεια Μακεδονία και στη στάση που θα τηρήσει έναντι της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Μάλιστα, τόνισε απευθυνόμενος στην πολιτική ηγεσία της Βόρειας Μακεδονίας, «θα έχουμε ζητήματα αν όσα ακούστηκαν προεκλογικά, ακουστούν και μετεκλογικά». 

 

To άρθρο Ο Μητσοτάκης θα ζητήσει την αντιστροφή της απόφασης για τη μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί – Live η συνέντευξη στον Alpha δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button