Πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μια μέρα στο newsit.gr: Όσα έγιναν, πίσω από την κάμερα 

Όλα ήταν έτοιμα από νωρίς το πρωί. Δεν είναι λίγο άλλωστε να υποδέχεσαι στο «σπίτι» σου τον πρωθυπουργό της χώρας. Ήταν λίγο μετά τις 11:00 όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στα γραφεία του newsit.gr για τη συνέντευξη στον Νίκο Ευαγγελάτο, την τελευταία πριν ανοίξουν οι κάλπες της Κυριακής (09.06.2024) για τις ευρωεκλογές.

Χαλαρός και με τους συνεργάτες του πάντα στο πλευρό του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στα γραφεία όπου στεγάζονται newsit.gr, onalert.gr, iatropedia.gr, tlife.gr και zappit.gr. Ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου τον υποδέχτηκαν και πριν το στούντιο, τον ξενάγησαν στο χώρο.

Ο πρωθυπουργός συνάντησε τους εργαζόμενους, είδε τους χώρους απ’ όπου ανεβαίνουν οι ειδήσεις και στη συνέχεια βρέθηκε στο στούντιο του newsit.gr για την κουβέντα με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Δείτε φωτογραφίες απ’ όσα έγιναν backstage…  

Και αφού ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στα στα γραφεία, σειρά είχε το στούντιο. Μακιγιάζ, φώτα, κάμερες και… πάμε για τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο newsit.gr και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Αφού τελείωσε η συνέντευξη με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναχώρησε, αφού το απόγευμα θα μιλήσει στο Σύνταγμα, στην τελευταία ομιλία του πριν από τις ευρωεκλογές. 

To άρθρο Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μια μέρα στο newsit.gr: Όσα έγιναν, πίσω από την κάμερα  δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button