lifestyle

Ο Γιώργος Μαζωνάκης στη συναυλία των Rammstein στο ΟΑΚΑ, viral η εκπληκτική του ομοιότητα με τον Lindemann

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ήταν ένας από τους χιλιάδες θεατές στη συναυλία των Rammstein στο ΟΑΚΑ. Η εντυπωσιακή του ομοιότητα με τον Lindemann δεν πέρασε απαρατήρητη.

Μοιάζουν… σαν δυο σταγόνες βροχής που λέει και το τραγούδι του. Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο frontman των Rammstein, Lindemann, φαίνονται σαν αδέρφια. Αυτό δεν πέρασε ούτε χθες (30-05-2024) απαρατήρητο στη συναυλία του συγκροτήματος στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο Γιώργος Μαζωνάκης μάλιστα που είχε προωθήσει το καλλιτεχνικό γεγονός, πήρε τη θέση του από νωρίς για να απολαύσει τη μουσική βραδιά.

Οι θεατές δεν σταμάτησαν να αναρτούν στο TikTok, βίντεο με τον frontman των Rammstein από τη σκηνή, ενώ κάποιοι άλλαξαν με επεξεργασία τον ήχο για να «ντύσουν» τη μέταλ εικόνα του Lindemann με τραγούδια του Γιώργου Μαζωνάκη.

Άλλοι απλά έκαναν αναφορές στον Γερμανό ως «Μαζώ». Σε κάθε περίπτωση οι Rammstein άφησαν απόλυτα ικανοποιημένους τους οπαδούς τους και ανανέωσαν το ραντεβού μαζί τους, για τα επόμενα χρόνια.

@zwh_vslk #rammstein #mazwnakis #funny ♬ πρωτότυπος ήχος – gabrielakimazwgeorgi
@kostaspeslis Εβρεξε στο ΟΑΚΑ ????????@Rammstein #rammstein #rammsteinlive #rammsteinfan #rammsteinarmy #europetour #rammsteingreece #tilllindemann #metal #athens #fy #fyp #mazonakis #mazwnakis #till ♬ πρωτότυπος ήχος – kostas peslis
@siakapa_ RAMMSTEIN VS ΜΑΖΩ #fyp #foryoupage #rammstein #concert #metalconcert #mazw ♬ πρωτότυπος ήχος – Giorgos Mazonakis Official

Η εμφάνιση του μέταλ συγκροτήματος στη χώρας μας ήταν μέρος της περιοδείας τους «Rammstein Europe Stadium Tour 2024», ενώ θα εμφανιστούν συνολικά σε 11 χώρες και 15 πόλεις.

Όσο για τον Γιώργο Μαζωνάκη, παρακολούθησε τη συναυλία των Rammstein μέχρι το τέλος και αποχώρησε χωρίς να κάνει δήλωση για την οικονομική διαμάχη με την αδερφή του. 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button