lifestyle

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ παντρεύτηκε την Ελένη Κολτζή στον Πειραιά – «Δεν ξέρω για ποιον γάμο μιλάτε» λέει ο θείος του

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους αποφάσισαν να κάνουν οι Γιάννης Παπαμιχαήλ και Ελένη Κολτζή. Το ζευγάρι παντρεύτηκε σήμερα (04.06.2024) με πολιτικό γάμο στον Πειραιά.

Ανήμερα των γενεθλίων του, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ανέβηκε τα σκαλιά του…δημαρχείου μαζί με την σύντροφό του, Ελένη Κολτζή, μετά από 7 μήνες σχέση. Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ έκλεισε σήμερα τα 55 του χρόνια, ντύθηκε γαμπρός και αποφάσισε ο γάμος του με την αγαπημένη του να είναι σε πολύ στενό κύκλο.

Νωρίτερα σήμερα, ο ίδιος δημοσίευσε μία σπάνια εικόνα της αείμνηστης μητέρας του μέσα από το χειρουργείο, λίγο πριν τον γεννήσει στο μαιευτήριο.

Όπως έγινε γνωστό, ο 55χρονος δεν κάλεσε σημαντικά πρόσωπα από την οικογένειά του όπως η γυναίκα του εκλιπόντος θείου του, Τάκη Βουγιουκλάκη, την Έφη Πίκουλα. Επίσης, δεν κάλεσε ούτε τον Αντώνη Βουγιουκλάκη στον γάμο, πράγμα που μαρτυρά ότι ίσως οι σχέσεις να μην είναι τόσο κοντινές με τα αδέρφια της μητέρας του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Έφη Πίκουλα είπε πως δεν ήταν καλεσμένη αλλά ευχήθηκε από καρδιάς στον ανιψιό του συζύγου της λέγοντας:

«Δεν θα είμαι στον γάμο του Γιάννη. Ο Γιάννης, το παιδί της Αλίκης, να ζήσει, να ευτυχίσει γιατί πέρασε πάρα πάρα πολλά και χαίρομαι που έχει βρει τη σύντροφό του για να πορευτεί στη ζωή του με αγάπη και τρυφερότητα».

Διαφορετική στάση είχε όμως ο Αντώνης Βουγιουκλάκης ο οποίος δεν γνώριζε καν για τον γάμο του ανιψιού του: «Δε ξέρω τίποτα, όχι. Δεν έχω ιδέα για ποιον γάμο μιλάτε. Που να ξέρω εγώ ότι παντρεύεται ο Γιάννης;» είπε.

To άρθρο Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ παντρεύτηκε την Ελένη Κολτζή στον Πειραιά – «Δεν ξέρω για ποιον γάμο μιλάτε» λέει ο θείος του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button