Αθλητικά

Ο Κώστας Τσιμίκας στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών της Λίβερπουλ

Ο Κώστας Τσιμίκας είναι πιθανόν να μην συνεχίσει την καριέρα του στη Λίβερπουλ. Ο Έλληνας μπακ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027 με την αγγλική ομάδα, ωστόσο δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του νέου προπονητή, Άρνε Σλοτ.

Η Λίβερπουλ επέλεξε τον τεχνικό της Φέγενορντ Αρνε Σλοτ για να πάρει στο τέλος της σεζόν τη θέση του Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της φημισμένης αγγλικής ομάδας. Ο 45χρονος Ολλανδός κόουτς έχει συμφωνήσει σε όλα με τους ιθύνοντες των «κόκκινων» για ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία και θέλει να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας το καλοκαίρι.
Σ

ύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Liverpool Echo» τουλάχιστον οκτώ παίκτες αναμένεται να φύγουν το καλοκαίρι από το «Ανφιλντ» και μεταξύ αυτών είναι και τ’ όνομα του Κώστα Τσιμίκα.

Ο 27χρονος διεθνής αριστερός μπακ έχει συμβόλαιο με τους «κόκκινους» έως το καλοκαίρι του 2027, αλλά δεν είναι στα πλάνα για τη νέα σεζόν, όπως και ο Λούις Ντίαζ, που κι αυτός αναμένεται να παραχωρηθεί στο τέλος της σεζόν.

Συγκεκριμένα το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών είναι τα ονόματα των Κώστα Τσιμίκα, Λουίς Ντίαζ, Καοϊμίν Κέλεχερ, Φάμπιο Καρβάλιο, Τάιλερ Μόρτον, Νατ Φίλιπς, Κάλβιν Ράμσεϊ και Σεπ φαν ντεν Μπεργκ.

To άρθρο Ο Κώστας Τσιμίκας στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών της Λίβερπουλ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button