Αθλητικά

Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός 18-19: Νίκησε στα πέναλτι (5-6) και προκρίθηκε στο Final Four του Champions League στο πόλο

Μετά από 10 χρόνια, ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από την Βαρκελώνη και πέρασε Final Four του Champions League στο πόλο, που θα γίνει τον ερχόμενο Ιούνιο στην Μάλτα. Η ομάδα του Πειραιά έστειλε το ματς με την Μπαρτσελονέτα στα πέναλτι (13-13) και εκεί οι “ερυθρόλευκοι” πήραν το “διπλό” με 6-5.

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Μπαρτσελονέτα στη Βαρκελώνη στη διαδικασία των πέναλτι (13-13 η κανονική διάρκεια και 5-6 οι εκτελέσεις των πέναλτι), για την 5η και προτελευταία αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League στο πόλο και πήρε την πρόκριση για το Fina Four της Μάλτας.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια στην τετράδα του Champions League στο πόλο των ανδρών! Τρομερό παιχνίδι από τον εορτάζοντα Ντίνο Γενηδουνιά, που πέτυχε πέντε γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και άλλα δύο στη διαδικασία των πέναλτι, καθοριστική η συνεισφορά του Μάνου Ζερδεβά, που αντικατέστησε στη “ρώσικη ρουλέτα” τον Μπίγιατς και απέκρουσε δύο πέναλτι.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-1, 5-4, 3-5 (κ.δ.), 5-6 πεν.

Mπαρτσελονέτα (Έλβις Φάτοβιτς): Αγκίρε, Φαμέρα, Σαναχούια, Μουνάριθ, Ντε Τόρο, Λαρούμπε, Παβιγιάρντ, Παούλ Γκαρσία, Ταχούλ, Περόνε, Μπιέλ, Μπούστος, Πόρτερ.

Ολυμπιακός (Χρβόγιε Κόλιανιν): Μπίγιατς, Λόντσαρ, Βάμος, Γενηδουνιάς, Φουντούλης, Γούβης, Γκίλλας, Μπούσλιε, Αλαφραγκής, Δήμου, Νικολαΐδης, Παπαναστασίου, Ζερδεβάς.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός 13-13 κ.δ. (5-6 πεν.)

03/05 21:00 Φερεντσβάρος – Μπρέσια

Η βαθμολογία του B’ ομίλου

Ολυμπιακός 11

Φερεντσβάρος 9

Μπαρτσελονέτα 7

Μπρέσια 0

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

14/05 19:30 Ολυμπιακός – Μπρέσια

14/05 21:00 Φερεντσβάρος – Μπαρτσελονέτα

 

To άρθρο Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός 18-19: Νίκησε στα πέναλτι (5-6) και προκρίθηκε στο Final Four του Champions League στο πόλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button