Πολιτική

Ο Αντώνης Σαμαράς ψήφισε στην Πύλο για τις ευρωεκλογές και έκανε λακωνική δήλωση στις κάμερες με 16 λέξεις

Ο Αντώνης Σαμαράς ψήφισε στις ευρωεκλογές, στον τόπο καταγωγής του, στην Πύλο. Έξω από το εκλογικό κέντρο περίμεναν τον πρώην πρωθυπουργό κάμερες και δημοσιογράφοι.

Ο Αντώνης Σαμαράς τήρησε την παράδοση στις ευρωεκλογές, που τον θέλει να ψηφίζει στην Πύλο και μάλιστα νωρίς το πρωί. Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ έφτασε στο εκλογικό του κέντρο και πέρασε στα ενδότερα. Έξω περίμεναν κάμερες, δημοσιογράφοι αλλά και πλήθος κόσμου, που στο τέλος τον χειροκρότησε.

Ο Αντώνης Σαμαράς έκανε μπροστά στις κάμερες μια λακωνική δήλωση με 16 λέξεις. Αρκέστηκε να πει πως: «Σήμερα οι λαοί στέλνουμε ένα μήνυμα για το ποια Ευρώπη θέλουμε και τι πρέπει να αλλάξει».

Ο Αντώνης Σαμαράς, διετέλεσε πρωθυπουργός της Ελλάδας από τις 20 Ιουνίου 2012 έως τις 26 Ιανουαρίου 2015, μετά τη νίκη του στις εκλογές 2012. Επίσης, διετέλεσε πρόεδρος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας  από τις 29 Νοεμβρίου 2009 έως τις 5 Ιουλίου 2015.

To άρθρο Ο Αντώνης Σαμαράς ψήφισε στην Πύλο για τις ευρωεκλογές και έκανε λακωνική δήλωση στις κάμερες με 16 λέξεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button