lifestyle

Πάνος Κατσαρίδης: Η Ναταλία Γερμανού δεν με συμπαθεί καθόλου

“Πριν από πέντε – έξι χρόνια ήταν να συνεργαστούμε στο θέατρο και δεν προέκυψε αυτό και από τότε νομίζω ότι μου κρατάει κακία” αποκάλυψε ο Πάνος Κατσαρίδης.

Ο Πάνος Κατσαρίδης παραχώρησε δηλώσεις στο I love Σου Κου και στον Αλέξανδρο Ρούτα και μίλησε για τον λόγο που δεν έχει καλές σχέσεις με την Ναταλία Γερμανού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πάνος Κατσαρίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν θα μου ερχόταν ποτέ πρόταση από τη Ναταλία Γερμανού.

Η Ναταλία Γερμανού δεν μου μιλάει εμένα, δεν με συμπαθεί καθόλου.

Πριν από πέντε – έξι χρόνια ήταν να συνεργαστούμε στο θέατρο και δεν προέκυψε αυτό και από τότε νομίζω ότι μου κρατάει κακία».

«Δεν μου μιλάει καθόλου η Ναταλία Γερμανού. Στο θέατρο είχαμε μιλήσει για να κάνουμε παράσταση ένα έργο του πατέρα της (σ.σ: Φρέντυ Γερμανός)».

«Με μένα δεν έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, αλλά νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Δεν νομίζω πως και ο Κώστας Τσουρός έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις, μετά το Πάσχα γίνονται αυτά από όσο έχω καταλάβει και γω.

Αυτό που πιστεύω είναι πω ότι και ο ίδιος ο Κώστας θα θέλει να δώσει χρόνο στην εκπομπή που έχει χτίσει και έχει δουλέψει πάρα πολύ φέτος» πρόσθεσε, επίσης, ο Πάνος Κατσαρίδης στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1.

To άρθρο Πάνος Κατσαρίδης: Η Ναταλία Γερμανού δεν με συμπαθεί καθόλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button