Αθλητικά

Οπαδός της ΑΕΚ δωρίζει 100 εισιτήρια διαρκείας σε ανέργους και φοιτητές

Φανατικός οπαδός της ΑΕΚ αγόρασε 100 εισιτήρια διαρκείας, ώστε να διανεμηθούν δωρεάν σε ανέργους και φοιτητές.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΚ πρόκειται για επιχειρηματία από τη Μύκονο, που επέλεξε να μην κατονομαστεί. Τα εισιτήρια θα διανεμηθούν μετά την άρση ή χαλάρωση των υγειονομικών μέτρων.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Η νίκη-πρόκριση επί του Περιστερίου, υπό αντίξοες συνθήκες στο Κύπελλο Ελλάδος, και τα πρώτα δείγματα γραφής της νέας στρατηγικής, του επικαιροποιημένου πλάνου της ΑΕΚ BC συγκινούν τους φίλους της «Βασίλισσας».

Η ΑΕΚ ΒC αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τον «Ενωσίτη» επιχειρηματία ποτών από τη Μύκονο, ο οποίος προσέφερε ένα σημαντικό ποσό στον Οργανισμό για την αγορά 100 Εισιτηρίων Διαρκείας.

Επιθυμία του φίλου της ΑΕΚ, ο οποίος δεν θέλησε να δημοσιοποιηθεί το όνομά του, είναι όπως τα «Διαρκείας» διανεμηθούν δωρεάν σε ανέργους και φοιτητές, οπαδούς της ΑΕΚ, για να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική το νέο ΣΠΙΤΙ μας στα Άνω Λιόσια. Προδήλως η επιθυμία του θα ικανοποιηθεί, αλλά με την άρση ή χαλάρωση των υγειονομικών μέτρων από την Κυβέρνηση για περιορισμό του κόσμου στα γήπεδα.

Η πρωτοβουλία του φλογερού «κιτρινόμαυρου» πιστού της «Βασίλισσας» σ’ αυτή την κρίσιμη περίοδο για άπασα την ανθρωπότητα δείχνει το δρόμο και δημιουργεί προσδοκίες. Παράλληλα, αυξάνει τη δική μας ευθύνη για τα μελλοντικά.

Θα επανέλθουμε με νεότερες οδηγίες σχετικά με τον τρόπο παραλαβής των «Διαρκείας».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button