Αθλητικά

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Ο Γιόβετιτς δεν θα πανηγυρίσει αν σκοράρει στον τελικό του Conference League

Ο τελικός του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα στη Νέα Φιλαδέλφεια θα είναι ιδιαίτερος για τον Στέφαν Γιόβετιτς.

Ο Μαυροβούνιος επιθετικός του Ολυμπιακού, Στέφαν Γιόβετιτς, θα αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα που μεγαλούργησε, φορώντας τη φανέλα της για πέντε χρόνια.

Ο πολύπειρος άσος παραδέχθηκε ότι δεν θα πανηγύριζε ποτέ εάν σκόραρε εναντίον της Φιορεντίνα, κάτι που θα δεν θα κάνει εάν σκοράρει και στον τελικό του Conference League με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

«Τα πέντε χρόνια που πέρασα στους βιόλα δεν μπορούν να ξεχαστούν, είναι αδύνατον. Αν σκόραρα κόντρα στη Φιορεντίνα, δεν θα πανηγύριζα. Ακόμα και αν είναι ένας ευρωπαϊκός τελικός, πώς θα μπορούσα να το κάνω;», ανέφερε ο Γιόβετιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική «La Repubblica» και πρόσθεσε:

«Ένας τέτοιος αγώνας απέναντι στη «δική μου» Φιορεντίνα θα είναι πραγματικά συναρπαστικός. Αυτή είναι μια πόλη που μου έχει δώσει πολλά. Και η Φιορεντίνα είναι μια ομάδα που μου έχει δώσει εξίσου πολλά. Με τη μοβ φανέλα πέρασα πέντε υπέροχα χρόνια. Κάποιος σαν εμένα δεν θα το ξεχάσει αυτό».

Σε ερώτηση για τους τομείς που ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από τη Φιορεντίνα, δήλωσε: «Αυτά τα κρατάμε για τον εαυτό μας. Είναι καλύτερα να μην λέμε τίποτα. Ελπίζουμε να τα δείξουμε στους αγώνες».

To άρθρο Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Ο Γιόβετιτς δεν θα πανηγυρίσει αν σκοράρει στον τελικό του Conference League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button