Αθλητικά

Λουτσέσκου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ: Τρομερό αποτέλεσμα κόντρα σε μια καλή ομάδα που τη βοηθάνε από παντού

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έριξε το «καρφί» του προς την ΑΕΚ, μετά τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ένωσης με 3-2, για την 8η αγωνιστική στη Super League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ ως το καλύτερο παιχνίδι της σεζόν, δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του, άγνοια για το περιστατικό που σημειώθηκε στο φινάλε με πρωταγωνιστή τον Ματίας Αλμέιδα, ενώ έριξε και το «καρφί» του για τους «κιτρινόμαυρους».

Τα όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην κάμερα της Nova

“Δεν έχω να πω πάρα πολλά πράγματα. Για μένα ήταν το καλύτερο παιχνίδι που παίχτηκε φέτος. Χωρίς υπερβολή. Με πολύ ένταση, μαχητικότητα, με πολλές καλές στιγμές, σημαντικές ευκαιρίες, με 1-0, με 1-2 και με 3-2. Με νοοτροπία να μην τα παρατάμε καθόλου. Αυτή είναι η σκέψη μου μετά από αυτή τη νίκη.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με όσα έχουμε κάνει φέτος όλη τη σεζόν, θα συνεχίσουμε έτσι σε μια φανταστική σεζόν. Πολύ σημαντικό αυτό το αποτέλεσμα, μας δίνει τη δυνατότητα να ξυπνήσουμε φρέσκοι με αυτή τη νίκη απέναντι σε αυτή την πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει επίσης πολύ βοήθεια από παντού.

Έτσι κερδίζεις αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Είναι κάποιες στιγμές που δεν παρουσιάζεσαι με τη μέγιστη ενέργεια. Για μας είναι λίγο πιο περίπλοκη η κατάσταση το τελευταίο διάστημα, γιατί είχαμε ευρωπαϊκά παιχνίδια, παίξαμε αγώνες με μεγάλη ένταση. Η ενέργεια που καταναλώνουμε, με τα ταξίδια που κάνουμε, που κοιμόμαστε σε ξενοδοχεία κι όχι στα κρεβάτια μας, που γυρνάμε σπίτια μας τα ξημερώματα.

Υπήρχαν αλλαγές συνεχόμενες. Είμαστε μια ομάδα που μπορεί να μην έχει την απόλυτη εμπειρία σε σχέση με άλλες ομάδες, όπως η Μπριζ για παράδειγμα, οπότε είναι φυσιολογικό μέσα σε αυτή την πορεία να υπάρχουν στιγμές που δεν θα βρισκόμαστε στο μέγιστο δυνατό. Το έχω πει πολλές φορές αυτό, το έχω επισημάνει”.

Αναφορικά με την ένταση που υπήρξε στο τέλος με πρωταγωνιστή τον Ματίας Αλμέιδα, είπε: “Έσφιξα απλά το χέρι του προπονητή και πήγα στο γραφείο μου για να ηρεμήσω μετά από αυτή την ένταση. Δεν είδα κάτι. Ίσως έγινε μια ένταση που μπορεί να συμβεί σε έναν αγώνα”.

To άρθρο Λουτσέσκου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ: Τρομερό αποτέλεσμα κόντρα σε μια καλή ομάδα που τη βοηθάνε από παντού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button