lifestyle

Κώστας Αποστολάκης: Είναι έρωτας κανονικός ο Ιησούς Χριστός, θείος έρωτας

“Η χάρις έρχεται και φεύγει γιατί δεν είμαστε σταθεροί” εξήγησε ο Κώστας Αποστολάκης.

Για την βαθιά σχέση του με την Πίστη και τον έρωτα που νιώθει για τον Ιησού Χριστό μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Αποστολάκης στη νέα τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Καλύτερα αργά” με την Αθηναϊδα Νέγκα στο Action 24.

“Δεν είπα ότι δεν θέλω να ερωτευθώ. Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ. Δεν είμαι όμως ο πρώτος άνθρωπος που το έχει πει αυτό και δεν θα είμαι και ο τελευταίος, εύχομαι. Και δεν είπα ότι είμαι. Είπα ότι θα ήθελα να είμαι” εξομολογήθηκε αρχικά ο δημοφιλής πρωταγωνιστής.

“Γιατί πιστεύεις ότι θα ήθελες να είσαι και δεν είσαι ήδη;” ρώτησε εν συνεχεία η οικοδέσποινα του talk show με τον Κώστα Αποστολάκη να κάνει μια μικρή παύση και να απαντά “γιατί δεν τηρώ το Ευαγγέλιο”.

     

“Είναι έρωτας κανονικός. Θείος έρωτας. Όπως είσαι ερωτευμένος με έναν άνθρωπο, έτσι είσαι ερωτευμένος και με τον Ιησού Χριστό. Το έχω νιώσει κάποια στιγμή και μου φεύγει.

Ξέρεις, η χάρις έρχεται και φεύγει γιατί δεν είμαστε σταθεροί. Λογικό είναι και κάτι πολύ ανθρώπινο” πρόσθεσε ακόμα ο Κώστας Αποστολάκης στη νέα τηλεοπτική του εξομολόγηση.

To άρθρο Κώστας Αποστολάκης: Είναι έρωτας κανονικός ο Ιησούς Χριστός, θείος έρωτας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button