lifestyle

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Πάσχα με εξωτικό άρωμα από Σεϋχέλλες

Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες, λέει το all time classic hit της Πωλίνας, και η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου το έκαναν πράξη μόνο που όπου τρέλες βάλτε Πάσχα.

Το λαμπερό ζευγάρι  Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ετοίμασαν βαλίτσες και μαζί με τον γιο τους Πάρη, πέρασαν τις πασχαλινές διακοπές τους στον παράδεισο του Ινδικού Ωκεανού.

Όπως ανέφερε η influencer στον λογαριασμό της στο instagram, σε μια από τις βραδινές τους εξόδους, ο Πάρης ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος με αποτέλεσμα να ξεσπά σε κλάματα. 

«Σήμερα ήταν από τις εξόδους που ο Πάρης δεν καθόταν με τίποτα μαζί μας να φάμε… Μας άκουσε όλο το μαγαζί και τα περίχωρα, οπότε προσπαθήσαμε να τσιμπήσουμε εναλλάξ με τον Δημήτρη, ενώ είχαμε το μωρό βόλτα στον κήπο και φύγαμε τρέχοντας με την μπουκιά στον λαιμό. Αλλά όταν έχεις μωρό είναι και αυτά στο πρόγραμμα… Την επόμενη φορά ας ελπίσουμε να πάει καλύτερα η έξοδος», ανέφερε η Ιωάννα Τούνη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

Με εντυπωσιακά μπικίνι και τρυφερές φωτογραφίες με τον γιο της, η Ιωάννα Τούνη για άλλη μια φορά δέχτηκε τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων, με την ίδια ωστόσο να μιλά διαρκώς για τις στιγμές με τον γιο της, καθώς βρισκόταν όλο το 24ωρο υπό προστασία της.

Στο πλευρό τους διαρκώς και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ο οποίος μοιράστηκε με τη σειρά του τρυφερά στιγμιότυπα ως ευτυχισμένος μπαμπάς αγκαλιά με τον μικρό του, Πάρη.

To άρθρο Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Πάσχα με εξωτικό άρωμα από Σεϋχέλλες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button