lifestyle

Οι Bennifer διαφωνούν σε όλα! Από τα οικονομικά μέχρι την ανατροφή των παιδιών τους

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ βρίσκονται σε δύο διαφορετικές φάσεις στη ζωή τους με φίλους του ζευγαριού να επιβεβαιώνουν την κρίση στον γάμο τους και τις φήμες περί διαζυγίου να μην λένε να λένε να κοπάσουν.

Λόπεζ και Άφλεκ επανενώθηκαν μετά από πολλά χρόνια που ζούσαν χωριστά και ενώ αρχικά, ο έρωτάς του έδειχνε πως δεν έχει σβήσει, τελικά αποδείχθηκε ότι τα όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος.

Η 54χρονη τραγουδίστρια και ο 51χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός θέλουν να «πάρουν λίγο τον χρόνο τους» για να καταλάβουν αν η σχέση «είναι σωστή και για τους δύο», είπε μια πηγή στο Us Weekly.

Όπως όλα δείχνουν, βρίσκονται και οι δύο σε διαφορετικές φάσεις στη ζωή τους, ενώ πηγή από το περιβάλλον τους αναφέρει πως θέλουν να πάρουν τον χώρο τους, για να δουν αν αυτή η σχέση είναι σωστή και για τους δύο.

«Θέλουν να μείνουν μόνοι τους για λίγο καιρό, να πάρουν χρόνο για να δουν αν αυτή η σχέση είναι σωστή και για τους δύο», λέει η πηγή στο US Weekly.

Εξηγεί επίσης, πως ο τρόπος ζωής που έχει επιλέξει ο καθένας τους δεν ταιριάζει με του άλλου, ενώ ο Μπεν Άφλεκ λέγεται πως «πνίγεται» από τις καθημερινές απαιτήσεις της συζύγου του.

Αν και άλλα δημοσιεύματα θέλουν την Τζένιφερ Λόπεζ να μην τα παρατάει και να δίνει αγώνα για να σώσει αυτόν τον γάμο, την ίδια στιγμή δεν έχει τον χρόνο να εστιάσει στα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση τους αυτή την περίοδο, αφού είναι απασχολημένη με την έναρξη της περιοδείας της.

Η JLo φέρεται να έχει αρχίσει «έχει αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις και να προετοιμάζεται για την περιοδεία της» και να «είναι πολύ επικεντρωμένη στη δουλειά της και να φορτώνει όλο και περισσότερα στο πρόγραμμά της».

Με το ζευγάρι να αναγκάζεται να περνά χρόνο χωριστά τους τελευταίους μήνες ως αποτέλεσμα της καριέρας τους, η ίδια πηγή είπε ότι η απουσία του ενός στον άλλον «τόνιζε τη συναισθηματική και σωματική απόσταση μεταξύ τους».

«Με τον καιρό, η Τζένιφερ και ο Μπεν δυσκολεύονταν ολοένα και περισσότερο να επικοινωνήσουν αποτελεσματικά και οι μικρές παρεξηγήσεις μετατράπηκαν σε σημαντικές διαφωνίες.Έχουν θεμελιωδώς διαφορετικές προσεγγίσεις και στο πώς να αντιμετωπίσουν τις διαφορές τους», πρόσθεσε η ίδια πηγή, εξηγώντας ότι η JLo προτιμά να αντιμετωπίζει τα ζητήματα, ενώ ο Μπεν Αφλεκ αποφεύγει να τα ανοίξει.

«Η φάση του μήνα του μέλιτος έχει τελειώσει πλέον. Έχουν πολύ διαφορετική προσέγγιση τόσο στα οικονομικά τους, όσο και στην ανατροφή των παιδιών τους», λέει άτομο από το περιβάλλον τους.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε το 2022, αφού τα ξαναβρήκε μετά από πολλά χρόνια, δείχνει πως οδηγείται σιγά σιγά ξανά προς το διαζύγιο. Η αιτία που τους οδήγησε στον χωρισμό τότε, ήταν η έκθεση της σχέσης τους στη δημοσιότητα και οι παπαράτσι. Πολλοί λένε ότι αυτός είναι και πάλι ο λόγος που διέλυσε το ζευγάρι συν τον τρόπο ζωής της Λόπεζ που απέχει κατά πολύ από αυτήν του Άφλεκ.

Μερικοί φίλοι προφανώς πιστεύουν ότι θα μπορέσουν να το ξαναβρούν λόγω του «δεσμού τους που είναι βαθύς» , ενώ άλλοι ανησυχούν ότι η σχέση έχει τελειώσει.

Οι σχεδόν δύο δεκαετίες που πέρασαν χώρια φαίνεται πως έφεραν αλλαγές και στους δύο, με αποτέλεσμα να μην τους συνδέουν πλέον πολλά, όπως αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον τους.

Όπως αναφέρει άτομο που είναι κοντά στο ζευγάρι, διαφέρουν ακόμα και στον τρόπο, με τον οποίο αντιμετωπίζουν τον Τύπο.

«Απλώς έχουν πολύ διαφορετικές προσεγγίσεις όσον αφορά την προσοχή των μέσων ενημέρωσης. Ο Μπεν μισεί κάθε προσοχή και αυτό τον κάνει να νιώθει πολύ άβολα. Η Τζένιφερ είχε πάντα διαφορετική προσέγγιση», αναφέρει η πηγή.

Στη συνέχεια, παρατηρεί πως ο Μπεν Άφλεκ πάντα εντυπωσιαζόταν από την εργατικότητα της Τζένιφερ Λόπεζ και το πώς κατάφερνε να μοιάζει «επαγγελματίας», όμως ποτέ δεν ένιωθε άνετα με το να μοιράζεται τη ζωή τους δημόσια.

Επισήμως, κανένας από τους δύο δεν έχει σχολιάσει τις εικασίες σχετικά με τον γάμο τους.

Όταν ρωτήθηκε ευθέως από δημοσιογράφο, η Τζένιφερ Λόπεζ αρνήθηκε να απαντήσει και πλέον έχουν απαγορευτεί και οι προσωπικές ερωτήσεις στη λατίνα σταρ.

To άρθρο Οι Bennifer διαφωνούν σε όλα! Από τα οικονομικά μέχρι την ανατροφή των παιδιών τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button