lifestyle

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Σούπερμαν, Ντέιβιντ Κόρενσγουετ από την ταινία της DC

Η εταιρεία DC έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Ντέιβιντ Κόρενσγουετ που υποδύεται τον Σούπερμαν.

Η νέα εκδοχή του Σούπερμαν, την οποία υπογράφει ο Τζέιμς Γκαν που συγχρόνως διατελεί Co-CEO της DC Studios, πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους σε λίγο καιρό. Μία πρώτη «γεύση» της νέας ταινίας έδωσε η εταιρεία στους θαυμαστές του Σούπερμαν, κυκλοφορώντας φωτογραφίες backstage από τα γυρίσματα, στις οποίες φαίνεται ο ηθοποιός Ντέιβιντ Κόρενσγουετ να φορά την χαρακτηριστική μπλε στολή με την κόκκινη μπέρτα.

Στο ρόλο της δημοσιογράφου Λόις Λέιν θα είναι η Ρέιτσελ Μπρόσναχαν, ενώ ο Νίκολας Χουλτ έχει αναλάβει να ενσαρκώσει τον κακό, Λεξ Λούθορ. Παίζουν επίσης οι Σκάιλντερ Γκισόντο, Άντονι Κάριγκαν, Νέιθαν Φίλιον και Ιζαμπέλα Μέρσεντ, μεταξύ άλλων.

Το Σούπερμαν είναι η πρώτη ταινία για τον Man of Steel εδώ και μία δεκαετία σχεδόν και θα αποτελεί μέρος στο «Chapter One: Gods and Monsters» του DCEU. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 11 Ιουλίου του 2025.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Gunn (@jamesgunn)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Gunn (@jamesgunn)

Ο Κόρενσγουετ έγινε γνωστός μέσα από την μίνι σειρά «Hollywood» στο Netflix του δημιουργού Ράιαν Μέρφι.

Πρόκειται για την 6η live action εκδοχή του υπερ-ήρωα στη μεγάλη οθόνη. Οι προκάτοχοι του ρόλου ήταν Kirk Alyn που ενσάρκωσε τον Clark Kent το 1948, ακολούθησε ο George Reeves το 1951, ο πασίγνωστος για τον ρόλο, Christopher Reeve τη δεκαετία του 1980, το 2006 ο Brandon Routh, ενώ ο πιο πρόσφατος ήταν ο Henry Cavill, ο οποίος υποδύθηκε τον Superman από το 2013 έως και το 2023 (ως cameo στο Flash).

To άρθρο Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Σούπερμαν, Ντέιβιντ Κόρενσγουετ από την ταινία της DC δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button