Πολιτική

«Οι νίκες δεν χαρίζονται, κερδίζονται»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έδειξε απόλυτα ικανοποιημένος με την αύξηση του ποσοστού (ανέβηκε στο 11,46%) του ΠΑΣΟΚ στις χθεσινές (21.5.2023) εκλογές και ανέφερε σήμερα ότι όλα πήγαν καλά, ενώ τόνισε ότι το κόμμα του έχει ένα μήνα μπροστά του πριν τις δεύτερες κάλπες για να πετύχει άλλη μια νίκη.

«Όλα πήγαν για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ πάρα πολύ καλά. Έχουμε αγώνα όμως μπροστά μας και συνεχίζουμε δυναμικά», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης για την άνοδο του ποσοστού του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές και την επόμενη μέρα, προσερχόμενος στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι το κόμμα έχει μπροστά του άλλη μια μάχη, στις δεύτερες κάλπες και θα αγωνιστεί να πετύχει άλλη μια νίκη.

«Οι νίκες δεν χαρίζονται, οι νίκες κερδίζονται. Έχουμε ένα μήνα μπροστά μας, θα αγωνιστούμε με αξιόπιστο λόγο, με προοδευτικό λόγο για να έχουμε μία πολύ μεγάλη νίκη και να υπάρξει μια ισχυρή προοδευτική εναλλακτική», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

 

Όπως τόνιζαν στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη: «διαμορφώνεται πλέον μία νέα δυναμική και νικηφόρα πορεία για το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ το οποίο είναι η μόνη γνήσια εναλλακτική προοδευτική λύση και ο πραγματικός αντίπαλος της ΝΔ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button