lifestyle

Οι νέες φωτογραφίες της Βασιλικής Τρουφάκου με το μωρό της από το μαιευτήριο

Η ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου την Κυριακή (26/05/2024) έγινε για πρώτη φορά μητέρα και έκανε γνωστή την είδηση μέσα από τα social media.

Μάλιστα η Βασιλική Τρουφάκου δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με τον γιο της από το μαιευτήριο, τις οποίες είχε συνοδεύσει γράφοντας: «Ήρθες κι άνθισε η καρδιά μου. Τα καταφέραμε αγοράκι μου».

Σήμερα, Τετάρτη (29/05/2024) η Βασιλική Τρουφάκου έκανε μια νέα ανάρτηση με φωτογραφίες δικές της και του νεογέννητου γιου της, τις οποίες απαθανάτισαν αγαπημένα της πρόσωπα, λίγη ώρα μετά τον τοκετό.

Όπως φαίνεται στις εικόνες, η Βασιλική Τρουφάκου είναι ιδιαίτερα συγκινημένη, ενώ αυτή τη φορά στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Χθες είχα τα γενέθλια μου. Και εδώ είναι εικόνες από τα αληθινά γενέθλια της καρδιάς μου, του μωρού μου.

Θέλω μόνο να πω πόσο ευγνώμων είμαι. Και να ευχαριστήσω το μαιευτήριο και όλο το φανταστικό προσωπικό του, μα πιο πολύ απ’όλους τον μαιευτήρα μου, Αναστασιο Κωνσταντόπουλο – που σε όλη τη διαδρομή της εγκυμοσύνης μου, με όπλιζε με αυτοπεποίθηση και σιγουριά ώστε να μπορώ να αντεπεξέρχομαι, στις υποχρεώσεις, τις παραστάσεις, τα ταξίδια και τις ανάγκες αυτών των εννέα μηνών, υπενθυμίζοντας μου πως η έγκυος γυναίκα σε μια καλή εγκυμοσύνη θα πρέπει μεν να προσέχει, αλλά δεν είναι μια ασθενής γυναίκα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassiliki Troufakou (@vassiliki_troufakou)

Τους ευχαριστώ ακόμα παραπάνω, λοιπόν, γιατί μου προσέφεραν τη δυνατότητα του φυσιολογικού τοκετού, μια δυνατότητα που πολλές γυναίκες στην χώρα μας, παρά την προσωπική τους επιθυμία, στερούνται. Εγώ και ο μικρός μου, σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για τις ευχές!
Θα απαντήσουμε σε όλους. Έχω πλημμυρίσει αγάπη».

To άρθρο Οι νέες φωτογραφίες της Βασιλικής Τρουφάκου με το μωρό της από το μαιευτήριο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button