Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Η αφιέρωση στη Ρούξι και οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί για το πρωτάθλημα της Volley League γυναικών

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα της Volley League γυναικών, με τις «πράσινες» να αφιερώνουν τον τίτλο στην Ρούξι Ντουμιτρέσκου και να πανηγυρίζουν με τον κόσμο της ομάδας το κατόρθωμα τους.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη» 3-2 σετ για τον πέμπτο και τελευταίο τελικό του πρωταθλήματος της Volley League, με το «τριφύλλι» να κατακτά το πρωτάθλημα Ελλάδας για 26η φορά στην ιστορία του.

Μάλιστα αυτός ο τίτλος είχε ιδιαίτερη σημασία για την ομάδα του Παναθηναϊκού, καθώς όπως είναι λογικό οι παίκτριες του «τριφυλλιού» θέλησαν να αποδώσουν ένα φόρο τιμής στην Ρούξι Ντουμιτρέσκου που πέθανε στις 4 Μαρτίου, στα 46 της χρόνια.

Συγκεκριμένα η αποστολή του Παναθηναϊκού μετέβη στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» προκειμένου να γιορτάσει το πρωτάθλημα, εκεί που βρέθηκε αρκετός κόσμος της ομάδας, με το κλίμα να είναι γιορτινό.

Μάλιστα το σύνθημα «πρωτάθλημα σηκώσαμε για ‘σένα αρχηγέ» να ακούγεται από τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι μάλιστα είχαν δημιουργήσει και ένα πανό για την Ρούξι.

To άρθρο Παναθηναϊκός: Η αφιέρωση στη Ρούξι και οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί για το πρωτάθλημα της Volley League γυναικών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button