lifestyle

Το story «μυστήριο» της Μαρίας Αντωνά προς τον Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό τους

Ένα story που ανέβηκε στον προσωπικό λογαριασμό της Μαρίας Αντωνά στο Instagram λίγη ώρα μετά την ανάρτηση του Άρη Σοϊλέδη, αναφορικά με τον χωρισμό τους και όσα γράφονται για παράλληλη σχέση του πρώην ποδοσφαιριστή, προκαλεί ερωτήματα. 

Το γεμάτο «μυστήριο» story στο Instagram της Μαρίας Αντωνά αφού λίγη ώρα μετά τα όσα έγραψε ο πρώην σύντροφός της για τον χωρισμό τους, κατακεραυνώνει τον Άρη Σοϊλεδη. Ωστόσο, προκαλεί αίσθηση ότι το story έχει ανέβει πολλές φορές και δεν αποκλείεται ο λογαριασμός της παρουσιάστριας να έχει χακαριστεί. 

Άλλωστε, η πρώην παίκτρια του Survivor εδώ και σχεδόν ένα μήνα δεν έχει αναφερθεί καθόλου στον ξαφνικό χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη, επιλέγοντας να κρατήσει «χαμηλό προφίλ». 

«Αρούλη μου όπως έστρωσες, κοιμήσου! Απορώ πως ήμουν μαζί σου τόσα χρόνια! Έπρεπε να πάρω κι εγώ έναν άντρα στο κρεβάτι μου για να καταλάβω. Και κατάλαβα. Ήσουν σε όλα πολύ μικρός!», έγραψε η Μαρία Αντωνά.

Με τη σειρά του, ο πρώην ποδοσφαιριστής σήμερα Μ. Πέμπτη ανέβασε στο Instagram μία ανάρτηση αναφέροντας πως θέλει να σταματήσουν να βγαίνουν δημοσιεύματα και φήμες που αφορούν τη σχέση του με την Μαρία Αντωνά. Μάλιστα, έκανε λόγο για εικασίες και υποθέσεις. 

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι πήρε χωριστούς δρόμους μετά από 7 χρόνια κοινού βίου και λίγους μήνες πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. 

To άρθρο Το story «μυστήριο» της Μαρίας Αντωνά προς τον Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button