Αθλητικά

Λουτσέσκου: «Ιβάν Σαββίδη αφιερωμένο σε σένα – Το πιο γλυκό πρωτάθλημα»

Μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άρη στο Κλ. Βικελίδης και την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Δικέφαλο του Βορρά, ο Ραζβάν Λουτσέσκου αφιέρωσε τον τίτλο στον Ιβάν Σαββίδη.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα της λήξης του Άρης – ΠΑΟΚ ξέσπασε μεγάλη ένταση αρχικά με τους Άκη Μάντζιο και Ραζβάν Λουτσέσκου. 

Όταν τα πνεύματα ηρέμησαν, ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε δηλώσεις στη NOVA και τόνισε ότι αυτό ήταν το πιο δύσκολο πρωτάθλημα της ζωής του.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Είναι απίστευτο, είναι μαγικό αυτό που συνέβη τη φετινή σεζόν. Δεν μας έδιναν καμία πιθανότητα για την Ευρώπη, για τον τίτλο. Φτάσαμε να κατακτούμε το πρωτάθλημα! Απίστευτο και το σημερινό παιχνίδι το πώς εξελίχτηκε με κόκκινη κάρτα εις βάρος μας στα τελευταία 15 λεπτά, με μεγάλη πίεσ

Σε όλες τις δύσκολες στιγμές πιστέψαμε, δεν τα παρατήσαμε. Δείξαμε τον χαρακτήρα μας. Είχαμε δυσκολίες, αλλά πάντα τις προσπερνούσαμε. Κερδίσαμε τον τίτλο, μια σπουδαία στιγμή για τον σύλλογο. Είμαστε εδώ, κερδίσαμε τον τίτλο για τον Ιβάν Σαββίδη. Αυτός δημιουργεί αυτή την ατμόσφαιρα, αυτός μας κρατάει ενωμένους, φέρνει τους παίκτες. Τον ευχαριστώ από καρδιάς για όσα έχει κάνει. Είναι ένα βήμα παραπάνω για τον ΠΑΟΚ φέτος. Γίναμε πιο ευρωπαϊκή ομάδα φτάνοντας ξανά στους 8 του Conference League.

Και αυτό είναι επίτευγμά του Ιβάν Σαββίδη. Να πω σε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ ένα τεράστιο ευχαριστώ για τη στήριξή τους. Μας έδωσαν αυτοπεποίθηση, μας είπαν ότι μας στηρίζουν και εχτές που ήρθαν να μας επισκεφτούν. Είναι ένας τίτλος αφιερωμένο για όλους τους φίλους του ΠΑΟΚ σε κάθε γωνιά της Θεσσαλονίκης, της χώρας, του πλανήτη.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλο το σύλλογο, στους παίκτες μου, στον Κ. Κυριάκο, στον Μάκη Γκαγκάτση, τη Μαρία Γκοντσάρεβα. Φυσικά στον Γιώργο Σαββίδη, που ήταν συνεχώς δίπλα μας. Και όλο το staff μου που είναι πάντα στους παίκτες κοντά και τους βοηθάνε, τους μεταδίδουν τη θετική τους ενέργεια. Είναι τελείως διαφορετικό με το προηγούμενο πρωτάθλημα που πήραμε.

Μη ξεχνάμε έναν τίτλο που μας είχαν κλέψει στο χορτάρι και το έδωσαν στην ΑΕΚ. Είναι ο πιο δύσκολος τίτλος που έχω πάρει στη ζωή μου. Ο κάθε ποδοσφαιριστής έπρεπε να αντιδράσει σε ότι παρουσιαζόταν. Δώσαμε 58 παιχνίδια. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε άλλες τρεις καλές ομάδες. Οι παίκτες είναι μαχητές όμως και πάλευαν. Είμαι ευγνώμων απέναντι τους και περήφανος».

To άρθρο Λουτσέσκου: «Ιβάν Σαββίδη αφιερωμένο σε σένα – Το πιο γλυκό πρωτάθλημα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button