lifestyle

«Ξέρω και τον Γιώργο και τη Βάσω Μαζωνάκη, είναι μια κακή ώρα για τα αδέρφια» λέει ο Σταμάτης Κραουνάκης

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε για τη Μαρίνα Σάττι και την Eurovision, για τους Άννα Βίσση και Νίκο Καρβέλα, ενώ μίλησε και για τη διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδερφή του, Βάσω.

Μιλώντας στην κάμερα του Mega, Ο Σταμάτης Κραουνάκης είπε αναφορικά με τα αδέρφια Μαζωνάκη και την δικαστικής τους διαμάχη: «Ξέρω και τον Γιώργο και τη Βάσω. Είναι μια κακή ώρα για τα αδέρφια. Τον συμπαθώ τον Γιώργο πολύ».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Eurovision λέγοντας: «Η Μαρίνα Σάττι θα μπορούσε να έχει πάει στη Eurovision με ένα τραγούδι πιο νορμάλ. Ήταν σαν “δειγματολόγιο” το κομμάτι της, δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ σε αυτό που μου… σέρβιραν. Εμένα με ενθουσίασε ο Γάλλος. Πολύ καλό τραγούδι και το υποστήριξε εξαιρετικά».

Για την Άννα Βίσση: «Είναι μια γυναίκα ικανή που νίκησε τις δεκαετίες και ο κόσμος την αγαπάει. Δίνει… θυσία τον εαυτό της στον κόσμο». 

Ενώ για το Ηρώδειο ο ίδιος ανέφερε: «Παγκοσμίως τα μνημεία δίνονται σε όποιον καλλιτέχνη θέλει να παίξει εκεί. Έλεος, γιατί να μην πάει η Βίσση; Τι είναι το Ηρώδειο; Ένα ρωμαϊκό θέατρο που του έφυγε η στέγη και είναι πια υπαίθριο. Ιερός χώρος είναι η Επίδαυρος».

«Μου αρέσει γιατί είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος. Μου αρέσει που μεγαλώνοντας τολμάει να βάφει τα μάτια του και τα νύχια του», είπε για το Νίκο Καρβέλα, ο Σταμάτης Κραουνάκης.

To άρθρο «Ξέρω και τον Γιώργο και τη Βάσω Μαζωνάκη, είναι μια κακή ώρα για τα αδέρφια» λέει ο Σταμάτης Κραουνάκης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button